15 mars 2010

Vognteppe


Ettersom magen vokser i rekordfart og ukene forsvinner fort, begynner panikken å sette inn. Får jeg virkelig tid til å strikke alt jeg har lyst til før babyen kommer? Jeg har lenge tenkt at jeg skal hekle et vognteppe i bestemorsruter (og et i sikksakkmønster), da jeg kom over denne versjonen av rutene ville jeg heller lage dem i sirkelform. Det er jo selvfølgelig pga det alltid er kjekt med noe nytt, og jeg syns ideen om sammenheklingen var genial.

Det å heke sirklene var sjappt gjort. Har begynt med 30 stk, men det viser seg at det er sammenheklingen (det hvite) som tar tid......Foreløbig har jeg kun fått sammen 21 stk, men det går raskere og raskere ettersom teknikken setter seg!

Jeg hadde store planer om å hekle teppe i rubin fra sparkjøp, da de holder på å bygge om hele butikken der jeg bor, hadde de for tiden lite utvalg i farger. Utålmodig som jeg er, måtte jeg kjøpe garnet I DAG da jeg var ute og handlet. Jeg endte derfor opp med babyull som er mye tynnere, ergo det går litt seinere og jeg må ha flere ruter.... Jeg måtte likevell supplere litt farger fra nermeste hobbybutikk da jeg på død og liv ville 3 nyanser i hver farge (=19 farger à 6 ulike ruter), rart hva man MÅ ha når man er gravid. Men små fargerike ruter passer forhåpentligvis til en maibaby og liver forhåpentligvis opp en sort vogn!

2 kommentarer:

  1. Så flott!
    Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til sånt, men det har jeg altså ikke! Strikker for tiden småplagg til guttebarnebarnet som ventes i juli. Det blir spennende å følge med deg i din ventetid :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails