09 november 2011

Fjong og fin

Endelig et lite livstegn fra meg......ja vi er kommet hjem fra varmen, og det for halannen uke siden.......HVOR BLIR TIDEN AV?!!! Ok, jeg har jobbet ca 7 av disse nettene, så det er vel der tiden min er blitt brukt i det siste.


Selv om jeg har jobbet mye, så vil ikke det si at jeg har ligget på latsiden når det gjelder strikkingen....Ja jeg nevnte vel at jeg jobber natt? :) Jeg startet på Novaen til jentungen nede i Spania, og nå er den endelig ferdig montert og vasket.Jeg er kjempefornøyd, Kjolen/tunikaen? er strikket i dobbel NZ lammeull på pinne 3 og 3.5. Stripene gjør det til en lek, men den (liksom) smarte teknikken “Jogless jog” " for å få stripeskiftet til å bli usynlig på......fikk ikke jeg til!!!

Jeg må innrømme at jeg også har jukset i halsen. Jeg felte vanlig raglan helt opp, for å få rillene (fremklaffen) på sidene tok jeg opp masker og strikket et par riller før jeg felte av....Genialt ;)

Det gikk med 186g og Snella og Petronella knappene har endelig blitt tatt i bruk.


Nå er neste kjole på pinnene, denne gangen er det Julekjolen fra Pickles......gleder meg ;)

Jeg trenger forresten litt blogghjelp.....Jeg har fått meg Flickr konto og har lest at mange linker til bildene på flickr istedenfor å laste dem opp her i tillegg....Men hvordan gjør jeg det? Jeg fikk det til på Ravelry, men ikke her. Jeg får kun feilmelding på alle linkene jeg prøver.......SÅ Tips og hjelp mottas med stor takk ;)

13 kommentarer:

sysleglad sa...

Kjempefin Nova og modell inni:)

Guri sa...

Knallfin Nova :)) Effektiv du ;9
Klæm

Snertne sneller og små nøster sa...

Så utrolig fin den ble, og for ei søt lita pie du har :-D

Ha det godt - klem Siv

Linda sa...

Fin kjole/tunika. Eg har prøvd det samme med farge skifta....men er det så nøye om det viser litt. Har ingenting å sei, meiner no eg.

duBedåre sa...

Kjempefin kjole! Du har visst litt dilla på striper for tia, du? (o: Fiiint! Og så gøy å strikke, "bare en stripe til"...

Siren sa...

Nydelig kjole! Kjempefine farger og knapper:) Nettopp ferdig med Novaen til Hedda, og hun bruker den hele tiden. Blir nok flere av disse! Og takk for tips om julekjole, fikk plutselig lyst på ENDA en kjole til snuppa:)

Stine sa...

Det ble en kjempenydelig kjole. Også så smart med etterpå-klaffen. Tror jeg må låne ideen :)

Synnøve sa...

Knallfin! Virkelig! Det lure stripetipset kan du også se på Pickles, der heter videoen noe sånt som "strikk striper uten hakk" - den forstod jeg :) teknikken går på at når du skifter farge, så strikker du første omgang helt vanlig. Idet du skal begynne på omg nr 2 tar du første maske fra omg 1, løfter den opp på pinnen og strikker den sammen med første maske på omg 2. Lykke til!

Monstermønster sa...

Kjempeskjønn Nova!

Jeg bruker Flickr til bildene mine på bloggen. Jeg laster dem opp på flickr, og så kopierer jeg linken jeg får opp når jeg velger

SHARE -> grab the HTML/BBC-code -> og der velger jeg str på bildet på rullegardinmenyen under. Jeg liker 640 størrelsen, men jeg har gjort bloggen litt bred. Så passer jeg på at det er haket av for HTML, og kopierer da koden som står i ruta.

Når jeg da går inn på bloggen, har du valget mellom å skrive i to versjoner, enten skriv eller HTML. Velg HTML akkurat nå, og lim inn koden fra Flickr.

Trykk på fanen for skriv, så ser du bildet når du skriver videre.

Det høres mer komplisert ut enn det er.

Monstermønster sa...

Og du kan lime inn masse bilder samtidig! Bare hent kodene en og en, og legg i samme innlegg.

Kristin sa...

Kjempefin kjole!! Hilsen ny følger :)

Ingvild sa...

Den var nydelig!!!

Inger Lise ❀ TiddyMin sa...

Så utrolig herlig kjole :))
Begynte på akkurat samme kjolen selv for en stund siden, men ble ikke fornøyd med garnvalget. Må nok kjøpe nytt garn og hive meg på prosjektet en gang til for den ser jo så flott ut :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails