28 februar 2012

Ballongbukse

Våren begynner å vise seg med sine søte små snøklokker på gresset. Eller kanskje det rett og slett er lengselen etter sommeren som begynner å komme. Men jeg bare MÅTTE sy denne buksa litt sånn innimellom når jeg ventet på hjelp på onepiecen som jeg sydde til guttungen.
Så det er ikke innimellom strikket, men innimellom sydd.....ja det går an det også.....
     Ikke verdens beste bilde men.....

Enkel ballongbukse med mønster fra Stoff og Stil, stoffet er kjøpt på salg hos Åhlens i fjor en gang. En skikkelig sommerbukse i tynn deilig bomull. Str 3 år, så den er litt stor enda, og det kommer ikke på tale å prøve den på, jentungen er visst begynt å få vilje....og staheten.....hmmmm lurer på hvem hun har den ifra........

I morgen er det nytt sykurs og jeg gleder meg villt etter en uke "vinterferie" fra kurset. Har sydd litt hjemme imens, så det kommer mer søm snart......samt strikk SELVFØLGELIG. Så frykt ikke ;)

Ha en flott kreativ kveld alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Kjempesøt buksa! Spent på å sjå meir:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Å så søt, med søtt stoff :)
  Holder på med noen av disse jeg og for tiden, de er så fine. åsså er det så kos å se hvordan samme mønster blir totalt forskjellig avhengig av hvem som lager. Håper å få 2 færdi i løpet av uka. Kos deg med søm kurs... det høres gøy ut :) Klem :)

  SvarSlett
 3. Å, så heldig du er som syr, kjempefin bukse! Flott blogg du har også, med mye fint!

  SvarSlett
 4. Ballongbukser er herlige, og stoffet var supersøtt! Måtte sy på noen hjerter på ei bukse og bluse for at dattera skulle ha lyst til å gå med de selv om de ikke var rosa.... Funka, det! Hihi!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails