26 mars 2012

Loppemarked kupp

Lykken sto høyt i taket på Lørdag da jeg var innom et lokalt loppemarked på Sanitetshuset. Som regel finner jeg lite og ingenting de få gangene jeg klarer å komme meg avgårde. Men på lørdag var nok min dag.
Jeg snuste rundt etter små skatter, for jeg er veldig glad i gamle ting. Da jeg så en haug med bestikk, fint pakket i esker som nesten så ubrukte ut måtte jeg stoppe snuse ekstra. Hmm, Skaugum bestikk hørtes veldig kjent ut, og det ringer en bjelle for meg, det er faktisk ikke lenge siden jeg leste om dette bestikket på nettet.

Skaugum bestikk, et nydelig bestikk i stål og teak. Dette nydelige bestikket har blitt produsert på Geilo siden 1940 tallet og er norsk design på sitt beste.


Jeg plukket med meg, ikke ringere enn kniver og gafler til å servere 24 stk, ergo 48 deler, til en slikk og ingenting. Skal jeg kjøpe nytt i dag kunne jeg nok ha sett meg gaaanske mange tusen kroner fattigere. Er det rart jeg har hatt en suuuuper (jobbe)helg i tillegg til strålende vår vær. Lykkerusen varer enda og tror ikke den forsvinner med det første.

Har du gjort noen skikkelige loppemarkedkupp noen gang??

6 kommentarer:

Lena sa...

Det der bringer fram minner om søndager, bursdager og julefeiring i barndommen. Mamma og pappa fikk Skaugumbestikk til bryllupet sitt, så det ble brukt til finbestikk lenge:)

Guri sa...

De var skikkelig stilige!! Et skikkelig kupp :)
Har nok kuppet til gode enda jeg da, men så lenge det er loppis er det håp ;)
Klæm

Kari Marie H. Danielsen sa...

Dette var koselig lesing. Kan bare si at vi hadde litt diskusjon om dette bestikket og både finn og qxl ble saumfart i forvegen.
Samme bestikket blir jo produsert den dag i dag, men nå kan det vaskes i maskin.
Håper du får glede av bestikket:))

Moski sa...

Der har du gjort et kupp,ja.Har også dette bestikket, som jeg har fått av mine foreldre.Det tas kun frem til "finbruk" Gjorde et loppekupp i helgen,da jeg fant mange deler til et te-servise søsteren min sparer på. Uheldigvis knuste flere av hennes deler da en hylle falt ned for en stund siden. Nå fikk jeg tak i nye deler til henne til en veldig rimelig pris. Loppelykke!

polkadotpeticoat sa...

Those are a real find....Mad Men style!

Jøsses... sa...

Herlig blogg du har! Følger deg videre...
Kanskje kommer det flere loppe kupp hos deg.. Venter i spenning!
Fikk handlet noen lopper da jeg var i stavanger forrige uke... For en lykke!! Stor glede av små ting !!!
ønsker deg en fin uke!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails