11 juli 2013

Marius presang

Da svigerinnen min var på babybesøk i våres, kom hun med et lite hint om at hun ønsket seg trekk til tennbrikettene, i Marius format, lik min.
Den gangen tenkte jeg at *ja det får jeg vel god tid til å lage innen hun fyller året i juli!!!*  Det endte selvfølgelig opp med at jeg startet på den 4 dager før den skulle leveres.


Er det ikke rart at det som oftest er slik at vi utsetter ting til siste liten. Hvorfor jobber vi best under press?Noen som har forklaring på dette fenomenet? Er det rett og slett tiden som går for fort? Man kan begynne å lure.
Da jeg var yngre (les: ikke hadde barn) forløp ukene seg noen ganger lange som et vondt år, spesielt søndagene!! (Kanskje en logisk forklaring).

Nå til dags er ukene over før de har begynt. F.eks om du følger med på en tv serie som går en gang i uken, føles det nesten som om den går annen hver dag. Seriøst! Det er ikke nok timer i døgnet!

Tilbake til strikkeriene, trekket ble iallefall ferdig dampet og strikken ble montert (i bunnen) sånn ca ti minutter før jeg skulle dra.


Gaven falt i smak, selv om det heldigvis ikke er sesong for å fyre i peisen enda og forhåpentligvis blir det lenge til også, men nå er den klar til bruk.

Oppskriften er denne gang hentet fra Marius boka og er strikket med Smart fra Sandnes garn på pinne 3,5. Det gikk ganske nøyaktig med et grått nøste, litt hvitt og litt sort.
Denne ble litt bedre passform på enn min egen, lurer på om oppskriften er noe ulik....jeg gidder rett og slett ikke sjekke ;) Kanskje jeg bare har strikket den fastere.......Fin ble den iallefall, og den minner lite om sommer selv om vi utrolig nok har begynt å få noe som minner om sommer temperatur her til lands.

5 kommentarer:

Ingunn sa...

Selv om det ble knapp strikketid til bursdagen, er du i alle fall ute i god tid før vinteren setter inne! Riktig fint trekk! Minner meg om Mariustunikaen min.

Fortsatt god sommer!

Klem

Stine sa...

Begynner å skjønne hva foreldre sier om at dagene går så utrolig fort! Men du ble ferdig og den ble flott så då er vel ikke resten så nøye ;)

Marion T sa...

Hehhe, kjenner oss veldig igjen i beskrivelsen din - synes også uka er borte før den har begynt. Jobber også best under press - utrolig hvor mange gaver som blir ferdig kvelden (natta) før :)

Her er det desverre tennbrikke-vær, men været snur kanskje snart.

Uansett - god sommer til deg og dine!

fredagsmasker sa...

He he, har også lurt på det - hva drev vi egentlig med før vi fikk unger? Og det verste er at jeg til tider syntes jeg hadde det veldig travelt likevel. Fint mariustrekk - kommer nok til gud nytte utover høsten.

Synnøve sa...

Kjenner meg godt igjen! Det er så fint å utsette,man kommer som regel i mål uansett :) fin var den!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails