12 august 2013

Snart skolestart...

Tenk at eldstemann skal bli skolegutt, O MY GOD!

Ranselen er kjøpt inn og guttungen gleder seg vilt, det gjør egentlig jeg også kjenner jeg. Det skal bli litt godt med litt rutiner til en forandring. Det er vert en lang og deilig sommer for vår del og guttungen har hatt 3 mnd ferie. På tide og få litt kustus igjen, kvelder og strikketid er etterlengtet ;) (selv om jeg har to ferdige prosjekter som mangler knapper og bilder......;) )

Har tenkt på om jeg skal strikke en jakke/genser guttungen kan ha til skolebruk, men egentlig blir det nedstemt når jeg nevner det til han. Har dere en favorittjakke eller genser som er kul nok til å bruke i første klasse og som ikke er altfor varm? Kom gjerne med tips til garn og mønster.

I dag kjøpte jeg noe jeg tror er en fantastisk matboks til skolebruk! Selvfølgelig er den ikke blitt utprøvd enda, men guttungen virket imponert. Den står i oppvaskmaskinen og gleder seg til å ta fatt på skoleåret (tror jeg iallefall)


Denne kule matboksen finner dere på Rimi og er designet av Susanne Kaluza  Sammenleggbar og har tre rommer og en super bra pris. Bra jobba ;) Litt gratis reklame for en flink dame.

For vår del starter skolen allerede nå på Torsdag, med fulle dager fra dag en.  En ny epoke er på vei!
Er DU også klar for skolestart?

1 kommentar:

  1. Sånn matboks kjøpte jeg i dag tidlig til mine snupper - de virker veldig bra! :)

    Ikke skolestart for oss, men et nytt år i barnehagen. Endelig er ikke Gulljentene de minste! Nye soverutiner og nye muligheter for tur og leik gjør at det blir et spennende år, tror jeg. Jeg liker sånne nye starter, høsten er min favoritt-tid!

    Lykke til med skolestart!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails