20 april 2010

Par nr 3


Jeg "lovet" tidligere at disse Fat baby booties ene skulle det bli mere av, og siden det er så mange som venter baby i  nærmeste fremtid, så har jeg strikket et par til.....jeg klarer ikke å bestemme meg hvilke jeg skal ha selv og hvilke jeg skal gi vekk for jeg syns alle fargene blir like fine......Og jeg klarer heller ikke bestemme meg for hvem som skal få tøfler......Men finner nok utav det. Fremdeles strikket i Fritidsgarn og tovet i maskin, denne gangen måtte jeg derimot tove dem to ganger.....Vekt ca 64 g :)

9 kommentarer:

 1. Så utrolig herlige!! Disse tror jeg at jeg må strikke til neste baby som kommer i omkretsen:)

  SvarSlett
 2. Så utrolig fine de er!! Kjempesmarte:)

  SvarSlett
 3. Veldig søte:-) De bitte små bena holder seg varme i disse:-)

  SvarSlett
 4. Gurimalla så utrolig nydelige! Hvor har du funnet oppskriften? Disse MÅ Hedda få til høsten!

  SvarSlett
 5. Oppskriften har jeg kjøpt på Ravelry, den er på engelsk, men veldig enkel og detaljert å følge. Og superraske å strikke :)

  http://www.ravelry.com/patterns/library/fat-baby-booties

  SvarSlett
 6. Så koselig å komme over bloggen din. Du lager utrolig mye fint og faktisk så sitter jeg nå her ved pc`n og verker etter å sette meg ned med strikketøyet. Inspirerende. Super-skjønne tøfler til skjønne barn. De holder nok på varmen for små tær....

  Takk for en koselig blogg, og ikke minst en "inspirasjons-innsprøytning"
  Klem fra Bestefarjenta

  SvarSlett
 7. fytti så herlige. eg trur eg må lera meg å spøta.
  Masse lykke me alt så vente, me vente i spenning her i Tanzania.
  klem

  SvarSlett
 8. Du lager så utrolig mye fint! Så du farget en jakke med sort te, hvordan gjør du det? Trenger du mange poser, må det koke lenge? Må fargen fikseres med noe (eddik?)? Bruker du bare vanlig te fra matbutikken?

  SvarSlett
 9. Jeg fikk tips av ei på tettinntil hvordan det gjøres.
  Jeg kokte det i ca 20 min, brukte kun vann og hadde ca 20 poser vanlig sort te som jeg hadde liggende. La dem oppi sikta som du ser på bildet og senket den ned i vannet, og lot de ligge der til det var ferdig. (Lettere å ta bort igjen når det er ferdig) Det var ubehandlet ull, så da må du ikke røre rundt i gryta da det kan krympe. Lot det stå på komfyren til det var avkjølt. Jeg skylte plagget godt i kaldt vann etterpå, for det var litt overskuddsfarge igjen i garnet. Var ganske enkelt :)

  Lykke til hvis du skal prøve deg:) Er visst "best" å farge noe hvitt garn, da kan du bruke mye forskjellig å farge med for å få ulike farger :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails