03 august 2010

Hekla babyteppe

Eller skal jeg kalle det ammeteppe? Flesteparten av rutene har jeg faktisk laget mens jeg har ammet ;) Hekling og amming går veldig fint i sammen i motsetning til strikking......

Vi var vel max uheldig med været på Sørlandet denne uka vi var på tur, da det regnet mer enn det var sommer og sol, noe som resulterte i endel strikke/hekle tid.



Da det var salg på Drops bomulls garn i juli, slo jeg til og kjøpte garn til et teppe jeg har hatt lyst å lage i lange tider. Jeg hamstret inn et halv kilo garn til teppe.....





Underveis fant jeg ut at jeg trengte ikke større enn et vognteppe, så istedenfor 20 ruter, laget jeg 12, raskere og mer praktisk.......det skal jo tross alt brukes også ;)

Teppet er heklet på nål 5 og med Drops Muskat soft.
Det gikk med 276 g garn til teppet.
Oppskriften finner du her på garnstudio.com




Når jeg kom hjem fra tur lå disse å ventet på meg i postkassen.......

Endelig kan jeg også lage noen små spor etter meg..........og jeg har så smått begynt å merke!

14 kommentarer:

  1. Så nydelig det ble! Fargene var fantastiske :) Og navnelapper må man ha ja, syns det blir så flott og personlig med dem.

    SvarSlett
  2. Nydelig teppe i herlige farger!! Og gratulerer med navnelapper, det er så moro å merke det man produserer :)

    SvarSlett
  3. Det teppet er bare så herlig, og du har valgt fine farger!!! Kjempefint ble det! Grattis med navnelapper, det er gøy og etterlate seg litt spor;)

    SvarSlett
  4. Det ble SÅÅÅ fint det teppet!! Nydelig farge og det ser kjempefint gjort ut. Ikke rart du har lyst til å sette merkelappen din på det produktet der, nei!

    SvarSlett
  5. Kjempefint teppe i flotte farger!! Og det er jo så koselig med navnelapper på, har lyst på sånne men greier ikkje å finne ut kva det skal stå på dei:)

    SvarSlett
  6. Nydelig! Dette teppet har jeg også siklet på i lengre tider...

    SvarSlett
  7. Nyyyydelig teppe! Virkelig til å bli glad av :D

    SvarSlett
  8. Hei. Takk for kommentar.

    Vi holder til på Karmøy, like sør for Haugesund.

    SvarSlett
  9. hehe, sånn å forstå ja. Jo, hvis du kjøre te høyre i andra lyskrysset, og følge veien heilt ner te du komme te der du kan ta nordøve te kaien, eller sørøver mot blå kors, så tar du te høyre. Og då e det fysta huset på venstra sidå, heilt i veikanten. Har lagt inn kart på bloggen.

    SvarSlett
  10. For et fantastisk nydelig teppe! Og rosa er jo favorittfarge for tiden:) Og ikke minst - gratulerer med merkelapper!! Det er bare SUPERstas:) De ble knallfine!

    SvarSlett
  11. Hei igjen, den hekla lua er i voksen størrelse. Men kanskje hvis man kutter den siste øke-runden blir det passelig til barn. Jeg skal teste etterhvert :)

    SvarSlett
  12. Smukke farver og tillykke med navelapperne , det giver liige et ekstra touch :-)

    SvarSlett
  13. Så fint teppe du har laget. Helt nydelige farger!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails