15 mars 2012

Bukser i flertall

Jentungen  vokser fort og snart trenger garderobeskuffen påfyll. Foreløbig er det ikke så mye utenom ullplagg som er hjemmelaget, men det blir vel mer etter hvert.

Den første modellen tegnet jeg av på sy-kurset av en annen deltaker. Buksa var egentlig uten ribb og med løpegang til strikk. Jeg valgte lang ribb i livet og ribb i beina istedenfor.


Den andre buksa  sydde jeg i går og er sydd med overlock maskin som jeg fikk låne på kurset (må jo lære dette også), genialt enkelt og raskt å sy. Ribben er sydd på med symaskin.

Denne har fått uglelommer av de herlige uglene som jeg også har brukt på ipad etuiet og veska.

Buksa er "perfect fit" spør du meg, smal og fin oppe og baggy på beina, herlig mønster som heter Moira fra Kreativ.....Mønsteret kommer fra dukkestr til stor voksen.Må rose Kreativ for god service, da mønstrene aldri dukket opp i posten, var de raske med å sende nytt. Det kaller vi service.......Første postsending er fremdels ikke kommet til rette....Dårlig reklame for posten men god for Kreativ ;)....

Takk til Shamu for mønstertips. Planen er en bukse til meg selv også i dette mønsteret.....må bare bestille meg stoff å sy i.......Ting Tar Tid for jeg har lyst på nesten alt i Stoff og Stil katalogen.

Stoffer: Velour, bomull og ribb er fra Stoff og Stil.

4 kommentarer:

 1. Kjempefine bukser :-) Du frister meg skikkelig til å melde meg på et sykurs ;-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 2. Herlige bukser! Overlock er genialt, elsker å sy med det jeg også! Så gøy at du også er bitt av basillen!:) Er ganske lett bare en er kommet i gang. Skulle bare ønske jeg hadde mer tid!

  SvarSlett
 3. Dødssøt! Også de fine lommene da! *jegvilha!*

  SvarSlett
 4. Kjempefin bukse! Utrulig kult med lommene!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails