10 mars 2012

Baby Thorpe

I fare for å gjenta meg selv .........Men gode ting kan vel ikke gjentas for ofte?

Til min store fornøyelse ble Newborne Thorpen en suksess og den er mye brukt, men som alle vet så vokser små babyer ganske fort og luen er blitt for liten til mottakeren. Mammaen ymtet et lite ønske om en ny i hvit da hun kom med en alpakkarest til meg.Treig i avtrekkeren som jeg er så tok det vel sånn ca 4 uker+ å få den ferdig og levere den.... og da snakker vi ikke 4 uker sammenhengende strikking ( treig er jeg ikke), men litt striking her og litt der + etter 2 ukers venting på å få en heklet en kant av halvstaver, (som tok kun kort tid) er den endelig overlevert."Resten" nøstet jeg fikk holdt akkurat til luen uten heklet kant. Kanten som også ble ønsket i hvit ble derfor heklet i Alpakka fra Du store Alpakka som jeg hadde liggende, noe fargeforskjell men ingen av betydning.

Luen ble strikket større enn forrige gang (selvfølgelig). Måten det er gjort på er at jeg har brukt tykkere pinner og jeg tror jeg økte to ganger mer enn str L i oppskriften, luen strikkes ovenifra og ned, så hadde jeg hatt modellen tilgjengelig kunne jeg jo målt underveis, men så smart var jeg ikke.....for det hadde nok holdt med en økning da lua ble pittelitt stor til den lille prinsessen. Men pyttsann, luen sitter godt på ørene og den har knytting ;)

Strikket på pinne 3.5
Oppskrift finner du på Ravelry

4 kommentarer:

Strikkeglede sa...

Det ser ut som en veldig god modell! Kjenner meg igjen i at det tar lang tid fra tanke til gjerning i blant... Men strikkingen skal jo være kos, og da må vi strikke på det strikketøyet som frister mest i øyeblikket;) God helg!

Stinemorღ sa...

Kjempe søt!
Godt du har fått levert den :)
- noen ganger tar et prosjekt fryktelig lang tid....

God helg,
klem

Sysleglad sa...

SØt lue! LIke greit at den er for stor til den lille modellen der :)

hjertemynthe sa...

Så fin den ble, heldige den som får bruke den =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails