12 mars 2013

Gult er kult

Jeg har klart å bli ferdig med Mor Signe babyteppe fra Nøstebarn, det gikk overraskende fort denne gang i forhold til for 3 år siden......
Tankeløst arbeid som jeg kaller det å strikke rett frem og tilbake, finfin TV strikking.

Siden jeg venter en påskebaby, så ble teppe denne gangen GULT. Ja og litt fordi jeg hadde kjøpt to nøster gult da nøstebarn solgte ut noen farger for en god tid tilbake. Syns fargen er kjempetøff. Ikke typisk babygul som jeg ikke syns er noe spennende, men litt skarp gul som forhåpentlig kan brukes lenge.

IMG_9926

Det gikk med 2 nøster med to tråds merino lammeull fra Nøstebarn strikket i største størrelse. Et luftig, lett og varmt, deilig teppe. Uunnværlig teppe for små deilige kropper vil jeg påstå.

De to eldste bruker fremdeles sine tepper når det er kaldt, og spesielt når vi kjører på tur i bilen, da har jeg det alltid med til å ha på fanget til ungene når de sovner.

IMG_9919

Pinnekroken har marsutfordring i å strikke/hekle noe gult, og da hiver jeg meg på en slik utfordring for første gang og dette innlegget blir mitt bidrag.

Jeg burde kanskje hatt is i magen og håpet at bildet kunne vise en baby inni teppe, men siden fristen er på termindato og jeg ikke har fått før tiden tidligere, så satser jeg å poste innlegget  nå.......

Bruksbilde får heller komme etterhvert ;)

14 kommentarer:

Marianne sa...

Nydelig!! Er i det gule hjørnet selv om dagen!! =)

SiljeVanilje sa...

Skikkelig fint!Gult er kult, veldig enig i det!:)

Ingunn sa...

Lykke til med den lille som skal bruke dette fine teppet! Koselig å høre at teppene kan brukes lenge.
Lykke til med utfordringen også!

Klem fra Ingunn

Siren sa...

Veldig kult med gult:) lykke til i tiden fremover!

Stine sa...

Så herlig med gult babyteppe :) Lykke til med påskebaby :)

Guro sa...

For en herlig farge! Synd Nøstebarn har sluttet med den i disse gule tider.

Helt enig med deg i at det teppet er supert:-)

Lykkelinn sa...

Åh, vanvittig kult! :) Jeg har laget over 20 sånne tepper, det er fast venninnebarselgave fra meg. Men aldri i gult, og det angrer jeg jammen på nå, for dette var utrolig stilig. Enig i at babygult er lite fristende, mens denne gule her bare er rett og slett KUL!

Ди Дракула sa...

This is great! It is so soft in appearance)

Kari Marie H. Danielsen sa...

Kjempelekker farge:)

Synnøve sa...

Dette teppet var knallfint! Skikkelig frisk og sprek farge! Alt behøver ikke å være i pasteller, barna er jo glad i klare og sterke farger - og det er vel jammen vi voksne også?! :) Gleder meg til å se bruksbilde!

Monstermønster sa...

Deilig med en fargeklatt! lykke til med innspurten!

enel sa...

Heldige babyen som får kose seg i et et slikt herlig teppe!

Takk for bidraget til Pinnekrokens marsutfordring: Gult er kult!

Hilsen Eirin
-Pinnekroken-

Anonym sa...

Nydelig!!! Venter selv baby om noen få uker og tenker at jeg jaggu skal strikke et sånn teppe selv. Kan jeg spørre hvilken pinnestørrelse du har strikket dette med? Og hvor stort er det ( i meter og cm...)?
Mvh Ina

Komadyret sa...

Hei Ina, teppe er strikket på pinne 6. Det er strikket etter største teppe i nøstebarnboka. Grovt målt er teppe ca 122x 125

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails