14 desember 2014

Acne genser igjen

Den forrige Acne genseren jeg strikket ble veldig populær og er mye i bruk. Da den er veldig tynn, valgte jeg å strikke meg enda en, en som passer litt mer til vinteren. Denne er passe tykk og passe varm og passe fluffy i strukturen.

Acne genser

Det forrige innlegget om acne genseren har blitt vist overraskende nok over 4100 ganger ++, det er mye synes jeg, men det tyder kanskje også på at jeg ikke er den eneste som har fått dilla på denne deilige genseren.

Det er så mange fine varianter å finne, både på blogger og på Instagram (ja jeg er hekta) og ikke mindre hekta etter at den nye iphone 6 kom i hus, gud bedre meg, hvordan klarte jeg meg i fire år med ipone 4 kan man jo undre seg. Den har vert godt brukt, den virker fremdeles om da noe treg... perfekt til ipod bruk for ungene.

Acne genser

Jeg handlet meg litt garn på impuls (ja det skjer titt og ofte) og endte opp med Alpaca Maya fra Viking garn, overraskende deilig garn om jeg skal være litt positiv til det nye garn bekjentskapet. Jeg har ikke prøvd å vaske genseren enda, så jeg er spent på om den siger i vask. Den har seget litt i bruk ser jeg, men ikke så veldig mye at det har noen betydning.

Acne genser

Denne gang gikk jeg for "orginalfargen" blå og hvite striper. Fin dus blåfarge som er litt vanskelig å gjengi på foto. Genseren ble et par striper lengre enn jeg hadde tenkt,  ellers ville ikke stripene på armene stemt overens (eller armene ville blitt tre kvart lange)

Tips til neste gang, om det blir en til......felle flere omganger i raglands fellingen slik at halsen blir litt tettere.
Jeg har strikket genseren etter str S.
Det gikk med ca 225g garn. på pinne 5 og 6

Oppskriften finner du gratis på nettet her hos Nøstesjel

Selv om forrige genser tok hele sommeren å strikke, gikk denne av pinnene på ca tre uker og da strikket jeg nok noe annet også innimellom ;) Ikke lei enda, her kommer en selfi fra meg *gjemmer hode i hendene apekatt, smilefjes*


Acne genser

Ha en fortsatt fin advents tid, nå fyker dagene frem mot jul med mye jobbing, plutselig er juleaften her. Er du i mål med pakkene? Det blir veldig lite hjemmelaget fra denne kanten kan jeg røpe .....

3 kommentarer:

  1. Kjempelekker! Stort sett ferdig her, men har svært få ambisjoner om hjemmestrikk. Må være realistisk :)

    SvarSlett
  2. Knallfin! Nå fikk jeg også lyst til å strikke en slik!

    SvarSlett
  3. Hei :). Kjempe fin og enkel genser. Jeg har strikket to stykker, og begge er gitt bort ;). Hadde også litt "problem" med at armene ble litt korte, men mottakerne ble fornøyde, og da er jeg også fornøyd :). Datteren min ønsker seg også en så det blir nok fler i tiden fremover. For mange prosjekter både liggende og i tankene :-).
    Ha en fortsatt fin førjulstid. ToveR

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails