28 juli 2015

Sommerstrikk

Det er sommer det er sparsomt med sol og badetemperatur, ja vi lenger tilbake til Spania.........

Skulle vel heller ønske jeg kunne startet med sommer, sol og bading, men det virker som om de ukene vi koste oss i varmen skal være de eneste dette året......men optimisten i meg nekter å gi slipp på tanken om å ha sand mellom tærne og slikke litt sol på norsk jord iløpet av denne sommeren.

Den er heldigvis ikke over enda, selv om jeg har begynt på jobb igjen.

Men over til strikk. Feriestrikk for meg dette året besto av luer, fire stykk for å være nøyaktig.

IG bilde

Jeg hadde også med meg garn til en sinnasaugenser og til en pocketplaysuite, men det ble med drømmen om at ferien varere evig. Dagene i varmen de fyker jammen avgårde når man ligger pal på stranda til langt på kveld......SUKK, drømme,drømme....... Så uåpnede nøster ble med hjem igjen og ligger fremdeles.

Luene ligger også godt nedpakket, for hvem vil vel ha luevær i juli...... ikke jeg. Men det er jo kjekt å være litt forberedt til høsten.

Pilotlue uten brem og øreklaffer øverst, henryluer i bunn.

Før ferien gjorde jeg noen innkjøp av mønster på nettet, for det skranter ikke på planene selv om det går veldig seint på strikkefronten. Jeg håper at kanskje noen av dem blir realitet før høsten kommer.

Jeg holder fremdeles på med Bøvertun kofta mi, nå skal jeg snart begynne på siste arm, så jeg tviholder på det ene prosjektet slik at den kan bli ferdig dette året. For jeg vet at om jeg begynner på ett til prosjekt nå så vil det ta evigheter før den blir ferdig overhode. .....mulig det blir litt stopp før knappestolpen skal på (kremt) men håper jeg hopper i det med en gang og at den ikke blir liggende.

Jeg har faktisk prøvd den på også nå, (og den passer) så jeg gjør ikke samme bommerten en gang til.

 Finn en feil

Henryluene og Pilotluen er oppskifter fra Klompelompe, som forøvrig skal ha lanseringsfest for boka si i Haugesund på Søndag 2. August, jeg har tenkt å ta turen. Har du?

En lue i største str, to i mellom str og en pilot til minstemann (favorittlue)
Strikket i merinoull fra Sandnesgarn

6 kommentarer:

 1. Luer er kjempegøy feriestrikk, trenger kun en! Nyt de siste feriedager!

  SvarSlett
 2. Kjekke ferieprosjekter dette! Rekker nok ikke over alle planlagte prosjekter for ferien jeg heller, men med 1,5 uke igjen, håper jeg å få ferdigstilt både sokker og kjøkkenkluter :)

  SvarSlett
 3. Viktig å ha med seg nok garn på ferie. Det verste må jo være å gå tom, og i Hellas der jeg ferierer som oftest, har jeg ikke sett en garnbutikk.
  Riktig fine luer! Skulle ikke sagt det, men slik det ser ut nå kan vi få bruk for hodeplagg før vi aner det.
  MEN jeg håper også på en Indian Summer.....

  Gode augustdager ønskes fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Viktig å ha med seg nok garn på ferie. Det verste må jo være å gå tom, og i Hellas der jeg ferierer som oftest, har jeg ikke sett en garnbutikk.
  Riktig fine luer! Skulle ikke sagt det, men slik det ser ut nå kan vi få bruk for hodeplagg før vi aner det.
  MEN jeg håper også på en Indian Summer.....

  Gode augustdager ønskes fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Så fine luer! Jeg har også oppskrift på disse, men jeg har ikke helt funnet motivasjonen til å starte (heldigvis er første halvdel av svangerskapet over og strikkelysten har meldt seg igjen). De er jo så fine:)

  SvarSlett
 6. Kjempe fine luer, disse står på strikkelisten :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails