23 desember 2015

Popcorngenser

Popcorn og genser, eller popcorngenser.

Popcorngenser


Jeg har lenge siklet på #popcorngenser til jentungen, men vi ble ikke enig om fargevalget. Jeg ville ha gul, hun ville ha mørk blå. Jeg nektet for blå, hun nektet for gul (ja vi er like sta). Vi endte opp med Diamant hvit, selvvalgt av jentungen og jammen ble den fin.

Popcorn genser

Popcorn genser


Generen er så myk og deilig at den ligner mer på sukkerspinn enn popcorn i søthetsgrad. Den er så deilig at hun til og med vil gå med den rett på huden.


Popcorngenser

Har allerede fått mange flotte kommentarer fra folk som har sett genseren i bruk, både strikkefrelste og ikke, det varmer selvfølgelig. Her er genseren med på juleshopping.


Oppskriften er kort modell, så jeg forlenget den ganske mye. Strikket største størrelse men lengden laget jeg minst 10 cm lengre og armene målte jeg til underveis. Det holdt likevel med garnmengden som sto i oppskriften. 5 nøster med deiligste Angora, veldig drøyt i bruk. Den veier nesten ingenting heller siden nøstene kun er på 25 gram.

Popcorngenser


Selv om du sitter med litt hår igjen i øyne og på egne klær underveis i strikkeprosessen, så gjør ikke dette noe. Resultatet er til å spise opp, nesten som sukkerspinn med noen popcorn underveis.

Deilig genser strikket i Angora fra Pickles. Oppskrift fra Paelas.

5 kommentarer:

Birgitte sa...

Så fin genser! Den ser både lett og behagelig ut å ha på seg:)

Ingunn Sættem sa...

Dette ble en fulltreffer! Riktig så fin på den søte jenta!

God jul til deg og dine!

Klem

Beate sa...

Så fin genseren var på!!

LilleLeo sa...

Så utrolig skjønn genser! <3

Heidi sa...

Ja den ble fin :) Hyggelig med hjemmestrikkagensere som barne vil bruke.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails