28 desember 2017

Teststrikk


Jeg har teststrikket Perlerifleng genser og lue for Rillestrikk.com,  Christina er en reser, hun pøser ut på oppskrifter, raskere enn hva jeg klarer å strikke på "to do" lista mi. Da hun la ut bilde av den nydelige genseren Perler i fleng, måtte jeg bare spørre fint om å få teststrikke.

Perler i fleng

Genseren er enkel og veldig fin. Den er glattstrikket opp til bærestykket, der går det over i perlestrikk og graderes over til to kontrastfarger etter ønske. Ribbene på erme og bol har ribb som gir mer hold en perlestrikk.

Perler i fleng

Sponset garn i fra Dops er heller ikke feil og i deilige Puna blir genseren myk og deilig. Jeg test strikket i 7-8 år, dessverre ble denne for liten for jenta mi som bruker 10-11 år i klær, selv om jeg forlenget ermene litt, så holdt det ikke på bolen. Derfor er denne til salgs om noen er interessert….Passer en nok en normal str 7-8 år åring.

Jeg har også strikket luen som hører til, denne passer til jentungen så den beholder jeg selv, med nydeligste duskene kjøpt på Bergen Strikkefestival hos Viitre.

Det gikk med 300 g garn til genseren og ca 65 gram til lua.

1 kommentar:

Ingunn Sættem sa...

Riktig fin genser og lue! Så synd den ikke ble stor nok.

Fortsatt god romjul fra Ingunn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails