31 mars 2018

Frøkenseilergenser

Jeg har strikket på Frøkenseilergenser en liten stund. Når jeg endelig følte jeg nermet meg slutten, så manglet jeg garn…..er det ikke typisk?

Frøkenseiler

Heldigvis hadde de rett parti hos Pickles i markveien, men det ble en liten omvei for å få tak i nøstet, da nettbutikken og fysiske butikken ikke er samme plass lengre. Heldigvis jobber snille Kristin fra Einkopptetakk hos Pickles, og hun fikk ordnet at riktig nøste og parti ble sendt hjem til meg. 
Jeg er eeeevig takknemlig Kristin, tuuuuusen takk og takk igjen.

Nå nistrikker jeg på genseren og ragland fellingen er snart ferdig. Kanskje klare jeg å ferdigstille den ila helga……?

Jeg skal nemlig til Spania med minstemann på mandag (2.påskedag) så jeg håpet liksom å få ferdigstillt et stort prosjekt før turen. Jeg må jo også planlegge et lite ferie strikkeprosjekt og to, det er vel begrenset med hva jeg kan ta med meg på en uke, erfaringsvis har jeg alltid med for mye garn!! RART?

Kanskje kan jeg jo også reise i genseren? Det er fremdeles litt kjølig i spanaia (om man kan kalle det kjølig når det er 15-17 grader), men å gå fra 0 og minusgrader til kanskje 17 grader skal uansett bli en fornøyelse for sjela og den bleike vinterkroppen. Kveldene er kalde ryktes det om, ingenting er da bedre enn å  hive på seg en luftig og tynn strikkegenser…

Untitled

Nå gjenstå bare to netter av påske jobbehelga, ferdigstille en skoleoppgave og få levert den før avreise. Så må jeg prøve å planlegge litt garn som kan bli med i kofferten…..men hva? Gøye små raske prosjekter er mine favoritter på slike turer, men kanskje jeg like godt skal dra med meg ullbuksa fra Pickles jeg holder på med…..?

Selv om strikke køen på Ravelry er lang, så kom gjerne med tips om perfekte ferie strikkeprosjekter. 

Ha en fortsatt fin påske hvor enn du er i landet eller utlandet. Vi har hatt hjemme påske med sjøen og jeg synes det er like fantastisk som å være på fjellet. Snø når det endelig våres hjemme er liksom litt bortkastet for meg, men samtidig forstår jeg at det er deilig med lange skiturer i strålende sol. Men tur i marka i strålende sol og grilling av pølser er like flott spør du meg ;)

GOD PÅSKE!

1 kommentar:

 1. Så hyggelig å strikke en feriegenser. Jeg hadde strikket for meg også
  for den siste ferien i februar til Vesterålen... Mariusgenser - klassisk -
  og jeg hadde stor glede.
  Krysser fingrene at du få ferdig... nå er kaldt fortsatt, men begynne tirsdag og onsdag det blir varmere. Kan tenker meg du få veldig godt været i Spania onsdag/torsdag :-)) God tur - god ferie.
  PåskeKLEM fra Viola

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails