30 januar 2010

Nettshopping av garn, ny hobby?

Jeg har blitt litt (jeg sier bare litt) hekta på å kjøpe garn på nettet for tiden.....forrige forsendelse kom fra pickles (se tidligere innlegg), denne kom fra 123knit. Gleder meg til å prøve New Zealand lammeullet deres. Planen er et nøstebarnteppe (hvis jeg orker å strikke det, hører det er kjeeeedelig:) )
Neste garnpakke jeg venter på er alpakkagarn fra ebay. Spennende, det garnet er tiltenkt heldress fra nøstebarn i rosa og hvit. Høstdress med andre ord, siden babyen ikke kommer før i Mai......så foreløbig har jeg god tid, og godt er det. Det fylles raskt opp i garnkorgen min, selv om det strikkes flittig, minsker det mistenkelig lite.....:)

2 kommentarer:

  1. Hehe, det er mange fristelser der ute! Er stor fan av 123knit, rask og billig levering.

    SvarSlett
  2. Ja det er mange fristelser :) Har sett at du bruker det ofte, ble derfor inspirert til å prøve dette selv. Åsså var det jo ganske så billig :) Lurer på om jeg skal lage meg en av dine berømte clara er, er det ikke det vesten heter? Vet du hvor jeg får jeg tak i oppskriften?

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails