25 februar 2010

Fat baby booties


Jippi, jeg fikk det til!!!
Min andre engelske oppskrift ever (kjøpt på Ravelry), og det var faktisk kjempeenkelt :) *Lykkelig*
Tøflene/skoene er strikket i Fritidsgarn på pinne 5,5mm, så det er gjort i en fei. Disse blir det nok mange av, og supre presanger er det også. Nå mangler bare tovingen. Pleier alltid å gjøre det i maskin, men her står det at det skal gjøres for hånd........hmmmmmm. Vet ikke helt hva jeg skal ta sjansen på :) Men gleder meg til ferdig resultat! For tiden koser vi oss på fjellet, så kanskje det skal vente til vi kommer hjem! Ha en fin vinterferie videre :) Garnmengde 62 g

3 kommentarer:

 1. Nommen..! Så søte!
  Kjekt med slike i "gavekurven".

  SvarSlett
 2. Hekkan Beathe så flinke du e!! Kanonsøte klær! Ja eg får bare sette i gang med de nøstene mine så får du lære meg noen triks etterhvert:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig fine de ble! Jeg har prøvd med på denne oppskriften også, og er kommet helt til slutten om "sole edging" - og der skjønner jeg ikke bæret, hihi. Er det riktig å forstå at man skal plukke opp igjen alle maskene som er rundt kanten nederst på bootien, og med dobbel tråd strikke en runde og så legge av? Må si at jeg ble ganske forvirret om hva man skulle gjøre når man skulle sy de sammen og, men finner vel på noe..

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails