15 februar 2010

Kjole til lillesøster


Enda et plagg til veslejenta i magen. Denne gang er oppskrift (gratis oppskrift på ravelry.com) av Tora Frøseth. Av en eller annen mystisk grunn, fikk jeg halsåpningen på motsatt side av hva oppskrifta viser.....hehe. Men gjør det noe hvor den er festet, bare den ser fin ut? Kjolen var enkel, sjapp og kjekk å strikke, anbefales på det varmeste. Garn: Aubelita baby merino i dyp lilla, nydelig farge. Jeg brukte ca 74g.  Ja, jeg har også begynt å veie, for jeg syns det var litt motiverende med denne knit kalkulatoren og siden det var nyår nå nylig, så hev jeg meg rundt og begynte å veie :) Skal bli spennende å se hvor mange meter det blir......

Så da er det bare å hive seg i kast med neste prosjekt......som jeg enda ikke vet hva er.... er veldig mye fint på ravelry jeg har lyst å prøve meg på. Men er ikke arbeidsløs av den grunn. Holder på med nøstebarnteppe og en jakke til 3 åringen, men dette er ting som tar såååå lang tid at jeg mååå lage mye annet inni mellom :) Et kjent strikkedilemma for en utålmodig strikker :)

6 kommentarer:

 1. Den er superfin på! Vi har en sånn i lilla vi også, og den er søt som kjole og som tunika etterhvert. Og knitmeter er en kjekk sak, moro å følge med på hvor mange kilometer det blir i løpet av et år.

  SvarSlett
 2. Denne er kjempesøt! Og hva gjør det med åpningen på den andre siden? Ingenting!

  SvarSlett
 3. Så fin kjole, har lyst å strikke den jeg også

  SvarSlett
 4. Knallfine! Blir ei søte lito jenta. Og så fine bilder;) Du likte programmet?

  SvarSlett
 5. Gina, ja eg likte programmet. har kje fått satt meg skikkelig inn i d, men det komme vel :)

  SvarSlett
 6. Så nydelig farge! Kjempefin kjole/tunika. Strikket en slik i vinter jeg også :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails