07 mars 2010

Restegarn longies


Jeg slengte meg på en gammel knit-along tråd på tettinntil her om dagen, hev meg derfor rundt og fant frem noe Drops Alpakka jeg hadde liggende etter ulike prosjekter jeg tidligere har laget. Jeg veide de ulike nøstene og fant ut jeg hadde ca 120g restegarn liggende. Jeg hadde tidligere skummlest oppskiften og fant dermed ut at jeg hadde nok garn......... 

Da jeg var halvferdig med buksa lese jeg igjen hva det sto om garnmengden, og det var jo tydeligvis grunnfargen man burde ha 100g av (ikke totalt til hele buksa). (Kanskje lurt å lese skikkelig med en gang) Jaja restegarnmyten eller hva det nå heter slår derfor til hos meg. Så nå er spørsmålet, skal jeg kjøpe noe nytt alpakkagarn for å få buksa ferdig med en gang? (det er jo ikke noe hast da babyen fremdeles koser seg i den enorme magen) Eller skal jeg finne meg et nytt alpakkaprosjekt og håpe jeg har mer restegarn igjen til å fullføre buksa?.......:)

Foreløbig får buksa ligge med pinnene på, pinne 4 var faktisk nettop kjøpt inn, for av en eller merkelig grunn hadde jeg ikke dette nummeret,(er det ikke rart at uansett hvor mye pinner man har i hus, så er det allid den størrelsen du trenger til det "nye prosjektet" du alltid mangler?, (trodde jeg hadde strikke i de fleste str etter hvert) så tydeligvis blir denne str lite brukt her i huset (eller har blitt lite brukt frem til nå)!

8 kommentarer:

 1. Du må uansett strikke ferdig den fine buksa! Veldig typisk at sånt skjer når man skal bruke opp restegarn..

  SvarSlett
 2. SÅ flott den blir :-)

  Takk for at du er med på den lille giveaway hos meg. Kommer gjerne innom deg igjen. Masse hilsen Turid

  SvarSlett
 3. Så gøy å komme over bloggen din! Så utrolig mye fint du har strikket :)

  SvarSlett
 4. Enda en strikkentusiast:) Så utrolig mye fint du lager, og mye til småttiser, akkurat som meg! Legger deg til blogglisten min:) Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 5. Hei, her var det mye flott strikk!
  Legger deg til i lista mi, jeg.
  Ha ei fin uke :)

  SvarSlett
 6. Kjempe fin restebukse. :) Jeg skal akkurat til å starte på en selv. Husker du hvilken str du strikket? 2-4 år er den minste i den med dobbelt garn og pinne 3,5-4.

  SvarSlett
 7. Hei Ane, Jeg prøvde å svare deg her tidligere, men det har nok skjedd en feil. Ifølge Ravelry, så har jeg strikket den i 6/9 mnd ;) Lykke til ;)

  SvarSlett
 8. Da regner jeg med det er str 2-4 år du har fulgt da, siden det er den minste str i oppskriften..?

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails