15 juli 2010

Sommer og bomullstid

Jeg har vert på bomull shopping, til en forandring.......  Jeg har ikke fått bomulls dilla, men noen (få) ting egner seg rett og slett bedre i bomullsgarn enn i ullgarn. 

Da jeg så at de hadde 30% på Drops bomullsgarn måtte jeg benytte sjansen til å endelig hekle meg et teppe jeg har siklet på i lange tider. (Jada, man får aldri nok tepper.....*kremt*)

Jeg endte opp med Muskat Soft og Muskat, et mykt og deilig bomullsgarn.

Og jeg måtte jo også ha litt diverse annet garn/farger slik at jeg kan prøve meg på noe hekla babyleker i samme slengen.....


Når jeg skal få tid til å gjøre alt dette, det er jo det store spørsmålet.

Men jeg har fått begynt på hekla teppe, og det ser ut som det skal gå forholdsvis raskt......det er bare det at jeg holder jo på med 2 andre ting samtidig (selvfølgelig!!)

.....så det veksles mellom strikking og hekling i håp om at en av delene skal bli ferdig snart. Slik at det igjen kan vises stolt frem på bloggen ;)

Ha en fortsatt fin dag!

5 kommentarer:

 1. *kremt* Drops-salg sier du??? Også jeg som skulle strikke av garnlageret mitt... *dobbelt-kremt* Går tilfeldigvis forbi min lokale strikkebutikk på vei hjem fra trening i dag, og da har jeg vel tilfeldigvis fortjent litt garn som tilfeldigvis er på salg, eller?? ;)

  SvarSlett
 2. Hehe, ja akkurat slik jeg tenkte også.....strikke av lager.....ikke kjøpe nytt!!! (Det går som regel opp i opp....) (men til mitt forsvar, hadde jeg ikke lager av bomull :) )

  SvarSlett
 3. Herlig garn, og det teppet er jo nydelig! Jeg har kost meg litt i bloggen din jeg, håper det er i orden at jeg linker deg i min:)

  SvarSlett
 4. Nydelig teppe - jeg har ikke tålmodighet til sånne, jeg!
  Lykke til med arbeidet :)

  SvarSlett
 5. For noen nydelige farger! Her ble jeg skikkelig inspirert og påvirket merker jeg... :)
  Og du, det med å ha flere prosjekter på gang og alt for mye garn på lager, det skal du ikke tenke så mye på. Det er bare slik det er ;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails