16 januar 2011

Høstvest til hverdags!

Jeg har lenge siklet på høstvesten til pickles. Og etter at jeg fikk boka deres hjem i posten, tenkte jeg at nå er det på tide og hoppe uti det. Jeg liker veldig godt høstvest til fest versjonen og gikk derfor for en hvit en. Jeg grudde meg litt til daisyene, men de var jo ikke vanskelige i det hele tatt. Og med flott video fra pickles gikk det jo som en lek......;)Prosjektet måtte bli laget av restegarn fant jeg ut, da det begynner å hope seg "litt" opp......kjent fenomen???

I tillegg måtte jeg finne et enkelt og greit prosjekt å ha med på tur. Dette pga at forrige onsdag ble vi sååå leie av vestlandets snø/regn/kulde/slaps/vind, at vi bestilte oss en tur til Spania for å få litt varme.

Dere ser vel palmene i bakgrunnen? og  den flotte bygning i bakgrunnen er forresten den norske sjømannskirken på Costa del Sol, vår nærmeste nabo. Kanskje du har vert der??Så med et par tre dager å pakke på, satte vi kursen sørover til sol og varme. Og jammen har vi vert heldig med været. Hjemme er det "pissregn", snø og frost om en annen, her nede er det sol fra skyfri himmel og 20 grader.
Kan vi ha det bedre akkurat nå?

Det er så deilig å endelig få litt farge i fjeset igjen og kunne gå ut uten å fryse......og ikke minst, kunne ta seg en utepils og to ;)  

*Kremt* sporer visst litt av her........Tilbake til harde (varme) fakta.......
Jeg brukte som sagt restegarn, 2 tråds fra nøstebarn (hvit) og fant noe babyull rester etter dette vognteppet. Babyullet ble til daiseyene, som ble noen fargerike livlige daiseyer ;)

Hele vesten er strikket med dobbel tråd og pinne 4.5.  Jeg har strikket i str 9 mnd, men økt lenden på bolen et par cm. "Armene" ble strikket frem og tilbake pga jeg hadde glemt å ta med meg settepinner i rett størrelse!!!! (pakkinga gikk kanskje litt fort!!)
Garnmengden har jeg ikke peiling på før jeg kommer hjem, for her nede har jeg ikke vekt!

Vi skal nyte en uke til i varmen, jeg med mitt neste strikkeprosjekt som forøvrig er halvferdig nå.......å lage nr to av en ting er som kjent alltid et ork.........need I say more???

Gleder meg til bli ferdig med prosjektet, 
hva det er får dere vente (i spenning?) å se ;)

9 kommentarer:

 1. Nydelig vest! skikkelig fargerik og flott :)

  SvarSlett
 2. kjempefin vest! Og så kan jeg jo nevne at jeg er LITT misunnelig på sol og varme... Kos dere! :)

  SvarSlett
 3. Den var kjempefin! Friske farger! :) Kos dere i varmen!

  SvarSlett
 4. Så fin og vårlig/sommerlig - må vel kalles en vårvest igrunn.. Takk for link til daisy'ene - kjempefint mønster! Og du hadde kjempefine og detaljerte bilder, det liker jeg!

  SvarSlett
 5. Litt sol harre ikke vært feil; ei heller 20 grader PLUSS!
  Vesten ble supersøt!

  SvarSlett
 6. For en nydelig vest, den strikkingen har jeg aldri prøvet meg på før.
  Håper dere forsatt for fint vær der ned :)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 7. Herlig fargeglad vest! Og, sol og varme hørtes slett ikke feil ut nå! Nyyyt det!:)

  SvarSlett
 8. århhh den er vældig fin B :-))

  Sol og varme ,....bare det var mig :-)

  SvarSlett
 9. Nydelig vest, datteren min ønsker seg en sånn etter hun fikk titte i Pickles-boka. Og solferie høres bare helt herlig ut!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails