28 mars 2011

Enda en award

Det er award tid (kanskje det er vårluften som inspirerer oss til å sette pris på alle disse flotte bloggene i blogglandia?), og enda en award har ramlet "ned i postkassen" om man kan bruke det uttrykket. Jeg takker og bukker selvsagt og tar utfordringen denne gangen også.

Jeg kjenner jeg fikk et lite stikk av dårlig samvittighet, for en god tid tilbake fikk jeg en award jeg aldri hadde tid til å "ta meg av", men til giveren, den betyr like mye, og tusen takk ;)


Denne awarden har jeg vert så heldig å få av Hekta på strikk, ei kreativ jente som lager utrolig mye fint. 
Bloggen hennes og stikket hennes er en fryd for øyet og hun er til stor inspirasjon for "lille meg"  :)

Med awarden kommer det denne gangen en utfordring som innebærer å svare på noen spørsmål, så jeg skal prøve meg så godt det lar seg gjøre.......

1.  Hvorfor begynte du å blogge?
 - Jeg er veldig dårlig på å huske ting, men jeg tror jeg husker riktig når det var Gina som fikk meg til å blogge. Da vi gikk på sykepleien sammen og satt med oppgaveskriving, falt ofte praten utenom tema *kremt* og da ofte på strikking (hun inspirerte meg masse til å begynne å strikke nøstebarn oppskrifter) og da hun viste meg bloggen sin og "lokket meg" (hehe), til å lage min egen, var jeg ikke så veldig vanskelig å be tror jeg......(Om jeg husker feil gina, så rett meg) Jeg kan jo nå takke henne for at jeg bruker mye av fritiden min inne her og får masse flott inspirasjon ;) 

2. Hvilke blogger følger du?
 -  Ja, hva svarer man her.......Bloggrullen min viser det jeg liker å følge med på, og det er både strikking, hekling, sying, interiør, mat, trening som interesserer meg, men mest av alt, strikking og hekling ;)

3. Favoritt make up? 
-  Id Bare Esentuals er min favoritt, liker at alt er i pudderform. Kan ikke fordra kremete foundations og har aldri brukt det.

4. Favoritt klesmerke?
 - Ehhh.....ingen tror jeg, men har vel noen "favoritt butikker".  Eller hvis Bergans jakker teller, så har jeg 5 stk.....hehehe. Ja, det må definitivt bli en favoritt.......

5. Du "MÅ" ha make up produkt?
-  Mascara (og eye liner.)

6. Favoritt farge?
-  Ble litt i tvil her, men tror det er lilla, iallefall når jeg ser på jentungen sin garderobe........ ;) 

7. Favorittparfyme?
- Dior Addict (den mørkeblå). Jeg er veeeeeldig kresen på parfyme, og finner jeg en jeg liker bruker jeg den i maaaange år, enten til jeg blir lei av den, eller til jeg finner en ny god en.... ;) 

8. Favorittfilm?
Oi.......tenke, tenke, tenke. Før kunne jeg svare sjappt på dette, men nå er jeg litt i tvil.........ser ikke like mye film som jeg gjorde før tydeligvis. Men to tre absolutt julefavoritter er  Home Alone 1 og 2 og The Grinch med Jim Carrey. Disse må jeg se hvert år før julaften......... (og i ettertid kom jeg jo nå på at jeg elsker både Twilight og Harry Potter.....hehe. Jeg ville kalle jentungen for Bella, men fikk ikke medhold av samboeren.....)

9. Hvilket land du vil besøke og hvorfor?
- Da må jeg svare USA, og grunnen er rett og slett NEW YORK, det er en stor drøm å få reise til denne byen, hvorfor vet jeg ikke, men jeg har alltid hatt lyst til å reise hit...........

10. 5 ting du må ha i vesken?
- Vesken min for øyeblikket heter stelleveske, så der må jeg ha Bleier, vaskeservietter, lommebok, mobiltelefon og vann, da kommer jeg langt...... Men den inneholder langt mer enn det ;) Som feks strikketøy, banan, leker, handlenett ect, ect ;)

Puh, jeg klarte det og nå må jeg sende utfordringen videre.......og jeg ser at den blir sendt videre til alt fra 5 til  10 stk...........og denne gangen faller valget på disse 10 ;)


Det er frivillig tvang å ta utfordringen ;) Håper den smaker, gleder meg til lesing ;)

I morgen flyr vi sørover til Spania, permisjonstiden er snart over og de to siste ukene skal forhåpentligvis nytes med varm og sol ;) Adios og Buenas Noches alle sammen.

6 kommentarer:

 1. Jeg liker veldig godt slike awarder :)
  Og syns du svarer veldig bra! Bare lurer på en ting; hvordan vet du at du ikke liker flytende foundation om du ikke har brukt det før?
  Liker bloggen din veldig godt :D

  SvarSlett
 2. Hehehe, jeg har vel prøvd et par tre(ti) stykker oppigjennom.......men aldri brukt de jeg har kjøpt..... ;) Så ble vel kanskje litt feil formulert ;) ;) Liker ikke maskekonsistensen og at det dekker for mye (ser kunstig ut. Ergo, aldri brukt.

  SvarSlett
 3. Grattis med award, og god tur til sydligere strøk :-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 4. Herlig - tusen takk for award!
  God tur til solen!! Kos deg de siste ukene av permisjonen! :)

  SvarSlett
 5. Hei og takk for sist:)
  Gratulere med Award og tusen takk for at du vil gi den videre til meg:)
  Eg må berre ta av meg hatten for deg....du er så flink å strikka!!! Mariusgenseren var knallfin!! Kjøkkenkluten eg har strikka blei ferdig i dag....gjekk med ei god veke på den;)
  Dåke må ha godt tur til varmere strøk, høyres virkelig fristende ut:)

  Klem fra Torill♥

  SvarSlett
 6. ÅJ!grattis med Award til deg og tusen takk for at du gir den videre til meg:) smigret:) OG nydelig marius-genser i innlegget over!En marius står på ønskeliste ogsÅ!
  Gooood tur til varmen!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails