16 april 2011

Påskekuler

Før vi reiste til Spania måtte jeg jo innom garnbutikken og kjøpe meg påskehefte til Dalegarn.
Arne og Carlos har slått til igjen, denne gangen med påskekuler og påskeegg.Jeg hadde tenkt at jeg skulle strikke noen julekuler i år, men nå kunne jeg jammen tjustarte og prøve meg på påskekuler istedenfor. Foreløbig har det blitt en kule, denne laget jeg før vi reiste sørover.
I Spania ble det  produsert to egg. Disse ligger enda uten fyll, for tiden strekker ikke helt til........, så bilder av disse får komme senere......

Denne kulen er strikket i babyull, det ble kanskje litt "putlete" med så tynt garn, men greie prosjekter å bruke opp litt rester på ;)

Det ble travelt å begynne på jobb og komme hjem fra ferie og i tillegg har vi oss nå en liten påskehelg på Rauland, *puh*. Som du forstår har det gått i ett siden vi kom hjem på mandag kveld.
Resten av påsken skal jeg tilbringe i statens tjeneste, på jobb, Så vi får håpe folk holder seg friske i påsken ;)

Jeg er overveldet over responsen på Give Awayen min, utrolig koselig med så mange påmeldte ;) For deg som ikke har meldt deg på, du har enda tid ;)

Ha en nydelig påske alle sammen og kos dere med appelsiner, kvikk lunsj og påskeegg ;)

4 kommentarer:

 1. Så søt!
  Jeg hadde også en plan om å lage slike påskekuler, men tida strekker ikke til - har så mye annet jeg skulle ha gjort.. hahaha - et kjent problem :)

  Kos deg i kveld!
  klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Gule kuler er kult=)
  Tusen, tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, det ble jeg hoppende glad for!
  Mvh Siv

  SvarSlett
 3. Supersøte påskekuler, og perfekte å pusle med når man har god tid! Håper det blir en rolig jobbepåske for deg, og at folk holder seg friske! ;)

  SvarSlett
 4. jeg har også laget noen av dem, men har ikke samme ånden over meg som jeg hadde med julekulene. Har kanskje noe med årstiden å gjøre?

  Ha en skikkelig fin påskeferie:)
  Klem:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails