16 juni 2011

(Rund)pinneetui.....

Da har jeg fått sydd litt igjen, to ting ble det i går......den ene tingen får dere se nå!
Denne gangen har jeg prøvd meg på litt forskjellig, både overlock søm og knappehull.....med noe midt på treet resultat.

Overlock passet ikke helt til dette prosjektet, så det ble en runde prøving, før jeg måtte bytte fot og sy med vanlig likevel, jaja, så har jeg nå prøvd det ;)

Knappehullet ble ok, men øvelse gjør mester,  jeg laget det nok litt lite ser jeg, knappen jeg tenkte å bruke passer ikke.....*hmf*

(Ser du knappehullet?)

I går kveld var det pickles som inspirerte meg ;)  
Strikkepinneetui har jeg hatt lyst på lenge,
pickles har en veldig grei oppskrift på dette her.Ikke lett å ta bilder uten at ei nysgjerrig lita turbojente finner noe å fingre med!


Som du ser så har jeg alle pinnene mine i original emballasjen, 
Jeg syns det gjør det mye lettere å holde styr på hvilke pinner som er hvilken str, 
for det står jo tross alt på pakken.


 Pinnene fordelt til 40mm, 60mm, 60mm og 80mm pinner.


Stoffene er fra IKEA og etuiet ble stort og godt. (jeg brukte ikke platevatt som det sto i oppskriften) Kanskje litt høyt, men, men. Det rommer alle rundpinnene mine, fint fordelt i 40, 60 og 80 cm. Nå har jeg til og med fått slik orden at jeg har skrevet ned hva jeg har, og jeg kan vel konkludere med at jeg har det mest i 40 og 60cm.

En liten bekjennelse til slutt:
Jeg var på stoffhandel (igjen) i går, (altså systoffer om noen skulle være i tvil) Åhlens har masse fine stoffer og nå hadde de også litt på salg. Selv om jeg bare kjøpte et som var på salg da og sikkert var dum som bare kjøpte en meter......,er jeg knallfornøyd med stoffene. De er så nydelige at jeg må ta dem frem og titte på dem innimellom....hehe.Men jeg lurer på hvor mye er egentlig vanlig å kjøpe med seg av hver stoffbit når man ikke helt vet hva det er til?? ;) Hvor mye kjøper du?

Jeg prøver å begrense meg litt også, det ender vel opp med at jeg må ha eget rom (evt, nytt hus) til både strikke og syutstyr snart.....hehe. Dette kan fort ta overhånd kjenner jeg, vil jo ha masse stoffer og velge i når man har lyst å lage noe sånn helt plutselig ;) Er det noen som kjenner seg igjen eller??

4 kommentarer:

 1. Flott strikkepose:) Lurt og beholde orginalposene på rundpinnene.

  Kjenner meg så godt igjen! Da jeg fikk symaskin i januar handler jeg en god del stoff, for å si det mildt! Jeg har fått brukt mye av det, men har masse liggende. Jeg kjøper stort sett 1 meter stoff (hvis jeg ikke trengte mer til spesielle prosjekter).

  Et eget hobbyrom hadde ikke vært så dumt! Får nok vente til barna blir litt eldre...:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Etuiet ble veldig fint :-) Jeg kjøper alt for mye stoffer i grunnen ;-) Noen ganger nøyer jeg med en meter, men om jeg liker det veldig godt - ja, da hender det at jeg kjøper flere meter (er redd det blir tomt om jeg finner ut at jeg skal sy noe stort). Og så kommer det litt an på om det er et stoff som enkelt kan kombineres med andre eller ikke :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Her var det bra system på rundpinnene, ser jeg har litt å lære der ja:)

  flott pinneetui!:)

  SvarSlett
 4. Er ikke stoffoman jeg, men har det slik når det gjelder garn - Kjekt å ha!!
  Knallstilig pinneetui :))

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails