24 oktober 2011

Leggvarmere og lue

Jeg har båret jentungen i elastisk bæresjal fra dag 1, både hun og jeg nøt det. Nå har hun blitt større og i sommer gikk jeg over til Manduca, noe jeg anbefaler på det sterkeste. Den er så enkel i bruk og du merker nesten ikke at du har ungen på ryggen....Helt genialt enkelt, både på tur/ferie og i butikker ;)
Men det jeg skulle frem til, bærebarn trenger leggingser har jeg funnet ut......
eller jeg har hele tiden tenkt at det må jeg lage noen, men aldri kommet så langt. 

Så nå fant jeg frem litt "restegarn" jeg hadde med meg til varmen og fant noen herlige leggingser på Ravelry. Superenkle og raske å strikke.Slik var været da leggingsene ble strikket, deilig solskinn på stranda.

 I dag regner det for tredje dag = kjedelig = innebilde......

Litt skeivt plassert i bildet ja, men ingen redigering her nede...... :)


Men restegarn (den lilla var helt ny) kan brukes til så mangt.
Monstermønster la ut en oppskrift på en ribbet lue her om dagen og den falt i smak hos meg, visp så hadde jentungen enda en ny lue til vi kommer hjem.


Jeg prøvde noe nytt i fargeskiftet etter tips fra Monstermønster, strikket alle fargeskiftene i rettstrikk og resten i to rette og to vrange. Fornøyd med fargeskiftene, men det ble litt bulkete oppetter stripene, men det ble egentlig en kul effekt, kanskje det jevner seg ut i vask......
Snart klar for å komme hjem til kulden, med både langbukse og langarmer på i dag, ja og lue og leggingser for anledningen....(bilde)
20 grader og regn liker vi ikke.......vi vil ha sol ;)

Strikkeinfo:
Alt er strikket i deilig Alpakka fra Drops og  Mini alpakkaSandnesgarn (den lilla),
Leggingsene på pinne 3 og 3.5 gikk det med 37g
Luen på pinne 3.5 gikk det med 38 g


7 kommentarer:

 1. Dejligt sæt i skønne farvr til en smuk pige :)

  SvarSlett
 2. God du kunne bruke oppskriften! kjekt å få brukt rester til noe gøy.

  SvarSlett
 3. Så skjønt! Det føles alltid bra å få brukt litt restegarn, ja!

  SvarSlett
 4. Nydelig strikkasett :) Fargene var jo bare helt herlige!

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg fikk så lyst til å lage slike flotte leggvarmere, men jeg er ingen superstrikker - og den oppskriften på engelsk som forklarte hvordan en skal felle av ble rett og slett for komplisert. Heter denne teknikken noe spesielt på norsk, slik at jeg kanskje finner en forklaring på norsk et sted...(?)
  Du er superflink, og så fine farger du bruker :=)
  Hilsen Mariann

  SvarSlett
 6. Hei anonym ;) Jeg "gadd" ikke lete frem teknikken så jeg felte i to rette og to vrange, bare husk å felle løst av ;) Lykke til!

  SvarSlett
 7. Så mye fint du lager!! Vi har også manduca, har brukt den fra prinsen var et par måneder gammel. Veldig fornøyd, men jeg har ikke helt fått teknikken med å få ungen på ryggen alene!

  Kos dere videre i varmen!
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails