27 mars 2012

Hekta

Jeg må si jeg har blitt litt hekta på uglegenseren, den er rask å strikke og modellen er kjempefin. Genseren sitter også tett og fint til små barnekropper. Garnet er superdeilig og det er bare til å nyte synet av uglene når de springer rundt både ute og inne i det nydelige Mars været.

Denne gangen ble genseren til pga jeg hadde bestilt litt mye garn da jeg skulle strikke kåpe til jentungen før jul, og krymping av garnlager liker vi.
Rosa genser er også litt mer jentete enn den forrige som ble grå. Den første genseren hennes ble strikket i Alaska, og den loer endel....også litt av unnskyldningen grunnen til en ny genser.
Strengt tatt trenger hun vel snart ikke flere ull gensere på denne siden av sommeren........men forhåpentligvis vil de også passe til neste vinter. (Jeg leker litt med de nye picasa effektene....men her er fargen i real life......)Har du en oppskrift som du er blitt ekstra glad i?

Strikket i str 3-4 år, men forlenget enda mer på bol og armer denne gang.
Garn: 182 g Drops Nepal og pinne 6 og 6.5
Oppskift kan kjøpes på Ravelry

13 kommentarer:

 1. det er altid dejligt når man finder et mønster som bare virker for en´ Jeg bruger altid den samme opskrift når jeg strikker sokker. Skøn ugletrøje du har lavet :)

  SvarSlett
 2. Superfine uglegensere! Jeg har 6 nøster lilla Nepal liggende på lageret nettopp til denne genseren, og nå er det snart på tide å få satt igang med den ser jeg. Takk for tips ang. størrelsene:)

  SvarSlett
 3. Så søt liten modell :)
  Genseren var også veldig fin, er oppskriften vanskelig å forstå? Jeg har aldri strikket fra engelsk oppskrift før..

  SvarSlett
 4. Knallfin genser! Frister litt å strikke den, men den er kanskje litt for feminin til små gutter?

  SvarSlett
 5. Knallfin genser! Frister litt å strikke den, men den er kanskje litt for feminin til små gutter?

  SvarSlett
 6. Kjempe fin genser;) ugler er jo sååå sjarmerende. Og modellen var bare såå søt;)

  SvarSlett
 7. Disse uglegenserne er tøffe :) Jeg har brukt ugla på en av vestene mine - å da kan jeg jo si at inspirert av picles enkle vest har jeg laget meg en favoritt :)

  Blir sikkert flere ugler fra deg, og jeg gleder meg :)

  SvarSlett
 8. Denne er et av mine neste prosjekjer! Gleder meg sånn!! Den er bare helt nydelig, ikke rart du blir hekta:)

  SvarSlett
 9. Disse genserene er nydelige! Har kjøpt garn til en slik genser i barnehagestr til min lille gutt - og han er fremdeles inni magen! Litt tidlig ute?! Bedre føre var, sier nå jeg..

  SvarSlett
 10. Er det rart man blir hekta på noe så flott! Nydelig uglegenser. Jeg holder også på med en :)

  Ha en fin torsdag

  SvarSlett
 11. shit at jeg ikke tok med alle pinnene mine! Sitter med 200g lyserosa nepal, og det planlagte prosjektet er litt tungstartet:D
  Denne genseren er så nydelig, og dine blir jo så flotte! Får lyst til å være litt copycat til min snart 4åring:D

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails