03 juni 2012

Sommertopp

Plutselig et par timer for meg selv, hva gjør man da liksom? Jo man prøver febrilsk å rydde huset (uten å lykkes) og man setter seg heller ned med en kaffekopp og blogger litt.....Hvis jeg skriver fort så rekker jeg kanskje å rydde litt til? Kanskje.....

Da jeg gikk på sykurset ble det laget hel del som jeg ikke har somlet meg hatt tid til til å blogge enda. Noe ble laget hjemme, mens andre ting ble laget på kurset. Det er ikke til å legge under en stol at jeg liker ting som går fort å lage. Jeg kunne ikke fordra om jeg ikke ble ferdig på de 4 timene vi hadde til rådighet på kurset, noen ganger ble jeg akkurat ferdig, andre ganger gikk jeg hjem og sydde videre......Toppen ble tegnet, klippet og sydd på et av kursene. Jeg er litt i tvil om den egentlig passer meg, men har nå sånn smått begynt å bruke den i finværet som har vert. Stoffet er et retro laken, arvet av bestemoren til en god  venninne. Den var råenkel å sy, og jeg har brukt kantebånd som løpegang til strikk.

Som dere ser så blomstrer epletreet noe enormt i år......så om ikke ale lammet spiser alle knoppene så blir det nok epler i år også ;)

Oppskriften er fra boka Made by me som endelig står i bokhylla sammen med Barneklær på 1-2-3 skrevet av Tante Mie. Begge bøkene anbefales på det varmeste ;)Ha en fortsatt fin søndag, jeg skal snart avgårde på ekstravakt, må bare rydde litt først ;)
7 kommentarer:

 1. Å den toppen var jo knall, så sommerlig og lett :)

  God vakt og forsatt fin Søndag!!

  SvarSlett
 2. Synes toppen var kjempefin til deg, jeg! Moro å bruke stoff om igjen også :)Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 3. Den var jo kjempefin til deg! Skikkelig sommerlig og flott:) Enig med deg i at det må gå fort fort fort!!

  SvarSlett
 4. Så fin den var! Flotte farger!

  SvarSlett
 5. Fin topp! Har lyst til å prøvesy den jeg også!

  SvarSlett
 6. Kjempefine! Eg elske når ting kan få nytt liv og bli brukt igjen!!!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails