11 juni 2012

Spencer kjole(r)

Har du som meg noen ganger så mye kreativitet at det nesten bobler over?.... du bare måååå gjøre ting med en gang? Slik hadde jeg det en dag i februar.
Jeg kan vel inrømme at jeg har hatt det slik i etterkant også, men nå snakker vi februar, du husker våte kalde februar?, eller var DET mars?, april nei mai?....Været er visst et kapittel for seg selv. 10 grader i Desember, 10 grader i Juni.....Er det rart vi har "hytte" i spania? Nei nå ror jeg meg visst langt ut på havet her......

Tilbake til februar. Jeg fikk med meg at de hadde fått inn noen herlige stoffer på Jysk. Jeg kjørte meg derfor en liten stor omvei etter morgentrening, fikk med meg to ulike stoffruller i bomull (ja og litt polyester) på 5 meter hver. I samme slengen tok jeg med meg et hvitt fleeceteppe til  15,-.....dette kan jeg prøve å sy i tenkte jeg, for fleece hadde jeg ikke prøvd enda (husk det var februar ;) ).

Så tenkt så gjort. Jeg kom meg hjem, tegnet og klippet ut en spencerkjolen fra boka barnigjen. Klippet opp fleeceteppe (dobbelt da teppe var tynt) og laget meg noe pynt applikering med et av de nye bomullsstoffene.

Vips, jentungen hadde ny kjole, med (førstegangs) ordentlige knapphull ved hjelp av instruksjonsbok.
Ja og jeg satt fremdeles i treningstøyet ved middagstider......det var visst ikke så vips likevel. Timene går fort forran symaskinen.

Hjerte og bomullskant nede.


Jeg klager over mye å gjøre, men jeg mistenker meg selv for grunnen. Deler av innlegget har ligget som utkast lenge, måtte bare sette meg ned for å få det helt ferdig...... alt for mye å gjør på altfor liten tid ;)

Litt mønster bak også.

Det har jo blitt mer enn en kjole siden den gang, og jeg ser jo nå at læringskurven har vert stigende siden februar.

Her er kjole nummer to av spenser......Soppstoffet (bomull) fra Stoff og Stil og rødt bomullslerret fra IKEA som for. Applikasjons soppene er tegnet på frihånd på bakebapir, klippet ut og sydd på med sikksakk. Knappene er sydd på med maskin = fantastisk, er det noe jeg syns er kjedelig, så er det å sy i knapper for hånd.Str 3 år får jeg tippe, jeg har rett og slett glemt ut......To be continued...............Har fremdeles et par tre gamle ting som ikke har fått spalteplass enda.


4 kommentarer:

 1. Flotte kjoler. Du er såkreativ. Ha en fin tirsdag

  SvarSlett
 2. Oi, så lekker! Spesielt soppkjolen var jo bare supersøt:)

  SvarSlett
 3. Herlige kjoler!!
  Kjekt med flees, har ikke prøvd, kanskje til høsten...

  Tenkte meg en liten omvei til jysk på lørdag ;o)

  Fin uke til deg!

  SvarSlett
 4. Vilka tuffa snygga klänningar du sytt!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails