21 november 2012

Hvor blir tiden av?

Har du også følelse av at dagene bare fyker av gårde og det nærmer seg faretruende Desember?

Jeg har gitt meg selv en liten førjulsgave i år, litt sånn impuls og litt fornuft. Jeg ønsket meg en større maskin med elektroniske funksjoner, og jeg tror jeg har funnet drømmen. Jeg byttet den forholdsvis nye symaskinen min i en ny, jeg måtte jo selvfølgelig betale litt imellom men "billigere" å gjøre det nå enn senere. Her er bilde av det nye vidunderet mitt. Håper og tror den lever opp til forventningene.

En drøm å sy på, til om med uten pedal om jeg vil.


Jeg ligger på etterskudd når det kommer til blogginnlegg, jeg har måttet skrive liste over ting jeg har laget men ikke blogget.....ja alt må jo med eller hva? Høres ut som jeg har laget en hel haug, så driftig er jeg ikke, men listen øker og øker......

Jeg har hatt som et lite mål at jeg skal være tidlig ferdig med julepakkene i år (hørt den før?),  jeg er nok ikke kommet like langt som jeg kunne tenkt meg på avkryssingslisten. Noen pakker er enkle og allerede i hus, andre er vanskelige å finne på.

Hva kjøper man egentlig til de som har alt?
Jeg syns det er kjekt å kjøpe gaver og vil gjerne kjøpe gaver jeg selv kunne tenkt meg, jeg liker å bruke litt tid og tenke igjennom hva jeg kjøper. Det gir like mye hodebry hvert år, men det har vel blitt en tradisjon at lister føres, krysset ut, skrives på nytt osv, osv.

I gavejakt og inspirasjon surfer jeg ofte på nettet, innom diverse nettbutikker, sjekker priser, vareutvalg ect. Greit å ikke traske seg ihjel før man skal ut å shoppe, jeg liker å ha en liten ide om hva jeg vil kjøpe før jeg kjører ut, jeg syns også det er greit å ikke bli lurt på prisen, for den kan varierer fra butikk til butikk.....

I gavejakten har jeg surfet innom Bladkongen.no, og her har de faktisk gaver til den som har alt. Her har de til den som liker mote, interiør, biler, båter, og for ikke glemme kategorien hobby/håndarbeid.  Ja de har jo i alle tenkelige kategorier, og burde passe til de fleste, til og med til barna. Kanskje en lur julegaveide.

Jeg kan ikke vise alt som blir laget, for faktisk blir det (om ikke mange) noen hjemmelagede pakker i år. Kanskje blir det også blader? Det er det bare nissen som vet.......

Kanskje jeg skal benytte sjansen til å komme med en liten ønskeliste, hint hint....

Kanskje litt dyre gaver, men det er lov å drømme, jeg har da vert snill jente i år nisse ;) Kanskje jeg skal slenge på et nytt hus i samme slengen.......for vi trenger nemlig større plass neste år når 3. mann venter sin ankomst ;) (egentlig ikke rart ting går litt treigt for tiden, for man blir jammen trett av å være gravid)

Hvordan ligger du an i juleforberedelsene?1 kommentar:

  1. Gratulerer! Du er produktiv på flere fronter skjønner jeg :-)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails