21 august 2013

Lillys topp med en vri

Topp ble vest, eller? Jeg tenkte at jeg skulle gjøre litt om på mønsteret på Lillys topp slik at den ble litt mer guttete. Jeg hadde sett for eg en vest til guttungen når jeg handlet garnet, og når jeg skulle  legge opp masker i Spania, var det den eneste oppskrifta jeg hadde med meg. Jeg hadde vel ikke sett god nok etter og innså ikke helt at det var en jentetopp før jeg skulle begynne på den.

IMG_2588

Den kan nok brukes til begge kjønn vil mange si (kanskje mest pga fargen) men jeg er ikke helt overbevist enda. Eller jeg har ikke helt bestemt meg  om det blir til "gavekassen" eller om Bendik skal få bruke den likevel. Den er utrolig myk og deilig!

IMG_2591

Mønsterendringer: Jeg endret mønsteret til kun å inneholde fletter på brystpartiet, fletter av 6 masker og to vrange mellom. Ellers har jeg fulgt oppskriften. Klok av skade ser jeg at den burde vert smalere nede for mer vestform istedenfor topp.

Kanskje litt damping hadde hjulpet på rynkene under flettene, men når det har tatt så lang tid å få knapper i vesten, så kan man ikke regne med at den blir dampet med det første heller..... ;)

IMG_2581

Strikket  i str 6-12 mnd med Drops BabyAlpaca Silk
Mønster fra Babystrik på pinde 3.

6 kommentarer:

 1. Så fin vesten blei! Likte fargen veldig godt:)
  Sigrid:)

  SvarSlett
 2. Greier ikke bestemme meg om den er jente eller gutt, kanskje det ve si at den e litt begge deler? :/ Men fin var den no uansett :)

  SvarSlett
 3. Så fin den var i blått:-)

  SvarSlett
 4. Gutt eller jente, flott ble den i alle fall!
  God helg!

  SvarSlett
 5. Jeg likte den i blått, synes den fint kan brukes til gutt. :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails