27 juli 2014

The Pocket Playsuit

Disse søte nusselige romperene som var så vanlige på 70 tallet, er kommet for fullt igjen nå. Som med mye annet fra den tiden, blir det gjerne modernisert litt til vår tid. Minstemann er blitt 16 mnd, og jeg har funnet ut at jeg må benytte sjansen mens jeg enda har "baby" i hus. Han er ikke baby lengre, og det jeg liker godt med denne playsuiten er at han heller ikke ser ut som en, oppskriften går faktisk helt opp til tre år.

Denne flotte "The Pocket Playsuit" fant jeg på ministrikk.no - visstnok Norges første strikkenettsted for barneplagg. Så vet dere det!

IMG_4194


Bak nettsiden står blogger og "guttestrikkebok"- forfatter Charlott Pettersen.  Boka hadde jeg forøvrig en give away på her for en tid tilbake, en knallkjekk bok som nok ligger i mange strikkehjem etterhvert.

IMG_4193

Jeg bare måtte strikke den med en gang, og helst før sommeren forsvant. Sommeren varer visst evig i år, så jeg hadde god tid! Vestlendinger er ikke bortskjemte med høy sommervarme, men det blir vi jammen meg i år. 30 ish grader i skyggen = sydenvarme. God vi hadde en tidlig Spaniatur i år og fikk oppleve denne flotte sommeren hjemme. Vi klager ikke på varmen, men air conditionen (eller varmepumpen som den mest blir brukt til) står på cool store deler av dagen! Digg! Forøvrig trenger vi ikke klær på heller, men for skam skyld bruker vi da litt!

IMG_4191

Dette blir vel årets bomulls plagg kjenner jeg meg rett, det pleier liksom bli med det ene bomulls plagget.

Romperen er klassisk fin, kan bruket til hverdag og fest. Den kan få utrolig mange utrykk ved ulike garntyper, og ved å velge ribb, riller eller glattstrikk på benkantene. Hvis du leter etter #Pocketplaysuit på Instagram vil du finne veldig mange flotte bidrag, flere enn på Ravelry som hadde kun 10 sist jeg var inne og kikket.

IMG_4160

Jeg ser jo det at den lille grisekoppen min nok ikke får bruke denne til hverdag med det første, da jeg ser for meg tusen flekker som ikke går bort. Samtidig som den må brukes mens den passer......

IMG_4171

Jeg brukte nesten nøyaktig to nøster (100g) Bjørk fra VikingGarn, strikket i str 18 mnd.
Nytt garnbekjentskap som jeg kan anbefale videre. 

5 kommentarer:

 1. Så fin den var:) har sett flere versjoner, men din var virkelig en av de peneste med den sarte blåfargen:)

  SvarSlett
 2. Kjempe fin ble den :-) veldig dumt at alle disse fine romperne kom no når de små er litt store, iallefall til de som går te 1 år :/

  SvarSlett
 3. Så utrolig fin romper :-) og nydelig farge du har bruk!

  SvarSlett
 4. Så nydelig! Jeg har kjøpt oppskriften og gleder meg til å prøve den etterhvert:)

  SvarSlett
 5. Kjempefin romper som jeg har så veldig lyst å strikke. Har prøvd å få tak i den, men nettsiden er lagt ned så er ikke mulig å få kjøpt oppskriften lenger😔 Har du lyst å dele den med meg?
  Mvh Tove

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails