24 juni 2015

Sander skjorta

Jeg tenkte at minstemann skulle få seg en t-shorte til sommer bruk, men istedenfor å strikke den i blandingsgarn (ull og bomull) som i oppskriften, så endte jeg opp med Lima fra Drops. Ja det var jo Drops salg og de hadde ikke garnet jeg skulle hatt.

Det resulterte i at t-shorten ble noe større enn den nok ville blitt i originalgarnet og det ser ut som det heller blir en vinter t-shorte enn sommer, da den selvfølgelig ble noe stor i størrelsen. Men hva gjør vel det når den kommer til å passe senere, bedre for stort enn for lite..... Slikt kan skje når man bytter garn og får litt feil strikkefasthet. Men pytt sann. Ikke første gang det skjer, og sikkert ikke siste heller.

Sanderskjorta
 
T-shorta ble kjempefin på og minsten vokser fort, så visp så springer han nok rundt i denne vil jeg tro.


Sanderskjorta

Strikket i Dropa Lima, og det gikk med nesten 4 nøster. Jeg fikk strikkefasthet 20 m pr10cm (skulle opprinnelig vert 22) Jeg strikket den i str 2 år, da jeg mistenkte den ville bli litt stor, vil dermed anta den ble ca 3 år i str....

Sanderskjorta

Oppskrift fra Jeanettegreendesign.com Jeg fikk oppskriften som takk for at jeg har teststrikket for henne.

Vi tjuvstartet sommerferien før skoleslutt i år, så vi har nytt varmen en god stund allerede. Nytt garn ble kjøpt inn før avreise, tusen prosjekter står på lista...... så blir det spennende å se hvor mye det blir strikket de neste ukene. Bedre med for mye garn i kofferten enn for lite eller hva? Rekner med de fleste sier seg enig i det siste ;)

Ha en flott sommerferie videre dere andre som også som er først ute denne gang.
 

3 kommentarer:

  1. Det var en fin t-skjorte! Bedre at den ble for stor ja, så har han noe å vokse i :) Knappene dine var kule!

    SvarSlett
  2. Kjempefin t-skjorte! Det kan jo være fint med vintert-skjorter også!

    SvarSlett
  3. Så skjønn. Den blir sikkert fin på vinteren med en tynn langermet genser under :D

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails