19 desember 2016

Løvsprett hals

Som mange andre har  jeg falt pladask for løvsprett halsen til Strikkelisa, oppskrift her. En kreativ dame med mange flotte strikkemønster, og ikke minst løv mønstrene hennes er veldig poppis. Ta en titt på Ravelry eller Instagram om du ikke har fått det med deg.

Untitled

Jeg har strikket en julepresang til bestemor mi til jul, hun har ikke internett (eller kan ikke med det) så derfor kan jeg trygt legge det ut her nå før julaften.

Løvsprett

Strikket i deilig Drops Air, håper den faller i smak. Den er bare nydelig, så nå strikker jeg en til meg selv også. Denne valgte jeg å kun repetere en gang, så den er kortere enn anbefalt, men med kort hals er det ikke godt med lange halsvarmer, så satser på den er passe stor til gamla ;)

Som dere ser, så har jeg også bestilt meg Bladet Garn, et delikat hefte (vil jeg kalle det)  med flotte bilder og reportasjer, det må jeg si. All honnør til de flinke damene bak bladet. Støtt dem gjerne og gled deg til å få det hjem i postkassen, bladet kan bestilles her.

Julen nærmer seg med stormskritt, desember har bare føket avgårde i en fei, den har vert travel men fin, nå skal vi snart senke litt skuldre håper jeg, selv om jeg skal jobbe nattevakter hele julehelgen, satser jeg på at den blir rolig og fin.....om jeg ikke får tid å svippe innom her igjen før jul.... Så får dere ha God Jul og nyt tiden med familien/venner/kollegaer.

1 kommentar:

  1. Veldig fin! Jeg holder også på med denne, i svart Hexa. Som deg vurderer jeg å lage den kortere, har ikke spesielt lang hals (og så kan jeg spare nesten en hundrelapp på å ikke bruke mer enn to nøster ...)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails