29 november 2017

Stella my size

Jeg har hatt skikkelig egostrikk siste tiden. Det har visst blitt noen gensere til meg selv i år.

Denne gangen gikk jeg for litt struktur strikk, det er nemlig litt kjedelig å bare strikke rundt uten verken mønster eller annet gøy. Så valget falt på den flotte Stella my size laget av flinke Elisabeth -  @_kvae_ på Instagram.


Stella

Jeg hadde lyst å prøve meg på bomull/lin variant, selv om det gikk mot høst. Jeg var ikke villig til å betale skjorta for genserern, så valget falt på Belle fra Drops. Garnet overrasket, og til 19kr nøstet, må jeg si det er valuta for pengene.

Stella

Garnet er godt å strikke med, det virker som ikke som det siger så mye heller. Nå har jeg ikke vasket genseren. Kanskje fargen kan bli litt blass med tiden, men "time vil show". Fargen heter gammelrosa, så den skal jo være litt blass likevel.

Stella

Jeg valgte å gå for 3/4 arm, dette har jeg ikke noe plagg i så vidt jeg minnes, så kjekt med litt variasjon. Genseren har hullmønster på hele frontpartiet, så det gjør det jo litt utfordrende med hva man skal ha under.......jaja, finner vel på noe.....Foreløpig har den ligget i skapet, selv om den ble ferdig før høstferien. Får håpe den får komme frem til våren, foreløpig er det for kaldt for meg.

Garnet finner du på de fleste velassorterte Drops forhandlere, jeg handlet mitt på garnius.
Oppskriften finner du på Ravelry.


StellaStella


Jag har ventet lenge med å poste denne, for håpet å få litt bedre bilder av plagget, men det blir aldri tid. Genseren ble ferdig i midten av oktober, så TTT.  Fargegjengivelsen er ikke helt korrekt, som dere kan se på bildene, er fargen ulik på nesten alle bilder. Noen garnfarger er bare vanskelige å gjengi.
Her har jeg tatt bort alle filter jeg hadde lagt på IG.
Men genseren viser, så det får være de viktigste……

Det gikk med 375 g Belle fra Drops på pinne 4.

2 kommentarer:

 1. Super fint :-))) Herlig er genseren. Deilig mønster.
  Jeg hadde begynnt for meg genser også... men nå er jule gave strikke ...
  og min egostrikke må vente :-( UPS :-))
  Hilsen til deg. God første Adventshelg. Viola

  SvarSlett
 2. Det var ein nydeleg gensar :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails