28 desember 2017

Teststrikk


Jeg har teststrikket Perlerifleng genser og lue for Rillestrikk.com,  Christina er en reser, hun pøser ut på oppskrifter, raskere enn hva jeg klarer å strikke på "to do" lista mi. Da hun la ut bilde av den nydelige genseren Perler i fleng, måtte jeg bare spørre fint om å få teststrikke.

Perler i fleng

Genseren er enkel og veldig fin. Den er glattstrikket opp til bærestykket, der går det over i perlestrikk og graderes over til to kontrastfarger etter ønske. Ribbene på erme og bol har ribb som gir mer hold en perlestrikk.

Perler i fleng

Sponset garn i fra Dops er heller ikke feil og i deilige Puna blir genseren myk og deilig. Jeg test strikket i 7-8 år, dessverre ble denne for liten for jenta mi som bruker 10-11 år i klær, selv om jeg forlenget ermene litt, så holdt det ikke på bolen. Derfor er denne til salgs om noen er interessert….Passer en nok en normal str 7-8 år åring.

Jeg har også strikket luen som hører til, denne passer til jentungen så den beholder jeg selv, med nydeligste duskene kjøpt på Bergen Strikkefestival hos Viitre.

Det gikk med 300 g garn til genseren og ca 65 gram til lua.

1 kommentar:

  1. Riktig fin genser og lue! Så synd den ikke ble stor nok.

    Fortsatt god romjul fra Ingunn

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails