14 februar 2018

Gubben sin favoritt lue

Da jeg var på Lykkelighandel for en liten tid tilbake, måtte jeg jo bare prøve garnet fra Knitting for Olive, jeg gikk for Heavy merino og den ble sjappet en lue. Den var egentlig tiltenkt meg, men siden jeg bruker hipsterlua hele tiden, trenger jeg ikke en til akkurat nå.

Jeg har brukt oppskrifta på Favorittlua til HipKnit som jeg har strikket før. Siden dette garnet her er litt tynnere, regnet jeg ut hvor mye masker jeg skulle bruke for at den skulle bli lik størrelse som orginalen. Lua er opprinnelig stor i størrelsen synes jeg, så den passer godt til gubben. Han er fornøyd, mange år siden han fikk et strikkeplagg fra meg ;)

Untitled


Minstemann likte den også såpass at han ville ha en, og det gir jo blod på tann, for han syns jo ellers at alt klør. Han ble jo knallsjønn i pappen sin lue, tenker at han faktisk nesten kunne brukt den da den er så elastisk.

Favorittlua
Bilde fra snap (prikken på nesen er fra kamerat mitt, hehe)

Det gikk med 152 meter garn til lua, det vil si et nøste og 1/3nøste til, så om jeg kjøper et nøste til kan jeg jo lage enda en lue ;) Eventuelle lage en liten versjon? Restegarn asså…..

1 kommentar:

  1. Det var ein fin og fornøgd gut i pappaen si hue. Veldig praktisk med slike elastiske plagg.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails