30 april 2018

Korte ullsokker

Jeg har endelig strikket meg ullsokker. 
Korte vel og merke, men da perfekte til sommerbruk.

Ankel sokker
Sokkeblokkere kjøpt hos Woodico Project

Garnet kjøpte jeg hos Emilie med Arctic Yarns på Bergen strikkefestival, det har ligget lenge som hespe i skapet mitt og bare vert et vakkert skue. Men da jeg skulle til spania tenkte jeg at dette må være et perfekt garn å ta med seg, drygt og tar lite plass. Det er et tynt merinogarn med litt nylon i, med en nydelig fargespekter som Emilie har farget selv. Sommerfarger som bare skrek etter meg iallfall. Sort, gult rosa på hvit base. Nydelig. Man må jo bare bli glad av slike farger, ikke sant?


Ankel sokker

Jeg er som kjent ikke stor fan av tynne pinner, derfor hadde jeg ikke pinne 2,5 med meg til spania en gang, garnet burde kanskje vert strikket på det, men jeg nektet. Derfor strikket jeg sokkene på pinne 3 og det fungerte det også.

Ankel sokker


Oppskriften skal jeg legge ut etter hvert, det er en "fra hode" oppskrift med god hjelp fra mammen min. Det er en enkel basis oppskrift man kan bruke på hvilken som helst sokker, det er bare til å justere masker etter garn tykkelse.

Ankel sokker


Jeg brukte 50 gram garn til et par ankelsokker, derfor tenker jeg at det blir nok et par til, kanskje til jentungen?


Garnet finner du her.

1 kommentar:

  1. Selvstrikket sokker er super det hele året :-))
    Veldig god du har laget.
    God ny uke ønskers deg fra Viola

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails