03 mai 2018

Boho blanket my size

I fjor sommer startet jeg på et Boho blanket, da dette teppe er en oppskrift på babyteppe, valgte jeg å doble bredden på det for å få det større. Jeg ville ha et stort sofateppe til voksen.

Boho mysize

Jeg kjøpte inn 12 nøster Eskimo garn og startet med godt mot. Arbeidet vokster raskt men med såpass stor bredde tok en omgang noe tid, selv på pinne 12.

Jeg la bort teppe og det har ligget til pynt i en korg, jeg har av og til tatt en rapport en kveld, slik har det vert i månedsvis. 

Plutselig fikk jeg det for meg her at nå har jeg bare et par nøster igjen, da kjører jeg på og får det ferdig.


Boho mysize
Kanten strikket på pinne 9, teppe strikket på pinne 12.

Jeg hadde et halvt nøste liggende igjen og avsluttet med dette, samt laget frynser i enn enden av dette nøste. Jeg oppdaget ikke før jeg var ferdig at nøstet slettes ikke var eskimo. ….. er jo litt sjarm i slike feil og det vil nok knapt merkes (kun ute i sollys), men likevel. Perfeksjonisten i meg sier "rekk opp" men foreløpig har jeg ikke planer om det, teppet er allerede tatt i bruk.

Jeg hadde vel sett for meg at teppe ble like langt som meg i mønsterrapport, men det ble istedet ca 1,2 x 2 meter. 2 meter er bredden med frynsene. Så da er det bare til å snu teppe om jeg trenger dekke hele meg, eller dele med noen andre om jeg vil ha det på langs, fungerer det også.

Oppskriften er fra Ministrikk.no som er lagt ned på ubestemt tid, det er bare å håpe at de en gang åpner opp igjen, RIP Charlott….

4 kommentarer:

 1. Så godt å få landa slike prosjekter! Teppet ble både stort og fint, og noen overraskelser må en regne med når en ikke følger oppskrifta slavisk. Jeg planlegger et babyteppe i dag. Spennende. Tar utgangspunkt i det garnet jeg har, og så får vi se hvor langt det rekker....

  Kos deg med teppet ditt! Godt jobba!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Hei! Så fint teppe! Jeg har et spørsmål til deg. Jeg har sett at du tidligere har strikket The pocket playsuit fra ministrikk.no. Jeg har lett og lett etter den oppskriften nå, men skjønner den ikke er tilgjengelig for øyeblikket siden nettsiden er lagt ned. Det var veldig synd! Jeg fikk lyst til å strikke den til min gutt som dåpsdrakt siden han blir 7 måneder når han blir døpt og for stor for dåpskjolene i familien. Jeg vet det ikke er greit å dele andres oppskrifter, men kunne du likevel sendt den til meg? Eventuelt vet du hvor jeg kan få tak i oppskriften? Håper på svar! Tusen takk på forhånd!

  SvarSlett
 3. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  starbet football

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails