20 juni 2019

Antler hat

For en god tid tilbake var jeg innom Lykkelig handel i Vikevåg (Rennesøy) da måtte jeg bare kjøpe med meg noe deilig Lama-Tweed fra CaMaRose. Dette garnet er en drøm å se på, kjenne på osv, osv for oss som elsker garn. Derfor måtte jeg bare prøve et par nøster. 

Garnet ble liggende en god stund, planen var to nøster til en lue. Jeg leitet igjennom Ravelry flere ganger før jeg endte opp med oppskriften på Antler hat, en lue med kabler/fletter.


Untitled

Jeg husker ikke helt hva jeg tenkte men jeg såg vel kanskje for meg at guttungen hadde likt dette garnet, sort og med tweed. Så jeg la opp til størrelse Child på pinne 4 og 4,5. Det var nok en liten bommert, lua passer kanskje en 1 åring om jeg er heldig.... mulig garnet mitt er noe tynnere eller at jeg strikker for stramt, ikke godt å si ;)

Så strikkefasthet folkens, det er en kjekk ting å sjekke. Ja jeg vet, gjør det nesten aldri på skikkelig, bare sånn nesten.....Lua ble fin den, den passer bare ikke guttungen. Samt jeg har et nøste igjen...... Kanskje jeg bare skal lage en til.....?

Sommerferien til kidsa starter senere i dag, har jeg sagt før at tida flyr? (eller er det bare fordi jeg begynner å "bli gammel"?). 

Jeg er ikke sommerklar og "heldigvis" eg jeg råklar for sen ferie i år. Litt utenom det vanlige, men det passer meg fint. Jobber en måned til jeg før jeg kan tenke litt ferie og det vil også si, enda litt god tid til å planlegge sommerferie strikk, for jeg har nemlig snart strikket ferdig det jeg så for meg som sommerstrikk, selv om dette strengt tatt er sommerstrikk, så må jeg jo også ha et eget feriestrikk, eller hva?

Vil du vite hva jeg har strikket?....go follow på Instagram.

Ha en fin dag!


3 kommentarer:

 1. Lua er jo så lekker. Og kjenner jo igjen det med strikkefasthet. Sikkert noen som vil sette pris på den uansett. Deilig å ha ferie å se frem til. Bare å strikke og kose seg i dette været🙈

  SvarSlett
 2. Lekkert garn og flott mønster, håper du finner noen som den passer til!

  SvarSlett
 3. Feriestrikk må man ha, helst av det fine, dyre slaget også! Lua ble veldig fin så jeg håper du finner et egnet hode. Legg den i gavekassen enn så lenge.

  God sommer fra Ingunn

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails