30 november 2019

Sinnasaugenser

Endelig en Sinnasaugenser til minstemann. Denne har stått i kø på Ravelry kontoen min i årevis. Jeg hadde sett for meg at denne skulle jeg strikke i regnbuegarn fra Kauni, men jeg hamstret litt Kauni på salg for en stund siden, derfor ble det heller favorittfargen til guttungen, grønn og sort i skiftende garn, med grå striper. 


Sinnasau

Jeg har i lengre tid tenkt at jeg skal prøve meg på to ermer på en gang med magic loop. Jeg strikker forøvrig nesten alltid på magic loop, 
men bare med en erm om gangen. Nå var det jammen på tide å ta steget videre å prøve meg. Det var jo enkelt og med hjelp av en liten videosnutt så hadde jeg jo lagt opp i en fei. 

Jeg syns det var gøy å lage to ermer på en gang, men det ble litt styr med såpass mange nøster liggende å tvinne seg. For jeg tenkte jo ikke på at jeg skulle strikke striper på genseren og det vil jo si, dobbelt så mange nøster på pinnene......


SinnasauEtter måneder med av og på strikking på denne, 
endte jeg opp med å dele opp ermene etter at de var halv strikket. 
Magic loop med to ermer gikk for langsomt da jeg hadde et grått nøste jeg delte på begge ermene og det ble like mye tvinning av garn som strikking, ikke et bra trekk fra meg. 

Sinnasau


Det gikk supersjappt når jeg først fikk meket meg til å strikke ermene hver for seg og vipps så hadde jeg alle delene på et arbeidet. Deilig. Da var det bare sjarmør etappen igjen og mønster strikk fenger ofte litt mer enn striper.  

Sinnasau

Så gjenstår det bare å sy siste tråd i halsen for jeg har vurdert om jeg skal strikke den litt strammere i halsen, derfor ligger den litt på "tenk" og lurer på om jeg gidder dette eller om jeg bare fester og gir den en vask, slik at den ikke skal være så "kløete" som guttungen sier....ja for Kauni kjennes veldig stivt ut før vask, men jeg vet det blir mykt og deilig, så nå gjenstår det også og overbevise minsten om dette. . . . 


1 kommentar:

  1. Så fin den ble! Og, ja, det hørtes litt plundrete ut å holde orden på så mange nøster på ermestrikkingen :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails