15 april 2021

Shiffer endelig ferdig montert

-Reklame - 


Denne herligheten har jeg måtte få hjelp til montering av ermer av mamsen, og i denne koronatiden har dette tatt tid. Vi bor nesten 2 t fra hverandre og da er det ikke like lovlig å besøke hverandre så ofte i disse tider, så ting har tatt tid. Den ene ermen ble montert med jul og den andre noen mnd etterpå når hun var på besøk. 


Untitled


Genseren var tiltenkt meg, men den ble litt knapp. Jentungen såg sitt snitt til å stikke av med den, og hun elsker den virkelig. Hun har fått utrolig mange flotte kommentarer for genseren, både mønster og farge er bare helt smashing.


Untitled

 


Genseren selges som strikkepakke på Garnius her. 

Jeg har strikket i Rustbrun og Rust. Den er strikket i dobbelt garn Soft Merino fra Merinor og Kid-silk fra Drops. 

En nydelig kombo som holder seg godt i vask og fasong.


Som du ser på siste bildet, har gensernen isydde ermer, ikke min store favoritt, men gikk greit å sy til åpningene selv, jeg fikk litt monteringshjelp av mamsen, men det er fordi jeg vet det blir mye finere når hun gjør det. Jeg er ikke noe god i håndsøm, hihi. 


Syr du alt selv eller spør du om hjelp?1 kommentar:

  1. Riktig fin genser som kler den unge jenta! Greit for meg å høre at det er flere som strikker for knappe plagg. Jeg ble nettopp ferdig med Ankers trøye som var tiltenkt meg selv, men så ble den litt for kroppsnær. Så da så!

    Hilsen Ingunn

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails