05 januar 2022

Godt nyttår og en liten lurifaks

 Godt nyttår alle sammen.

For første gang føler jeg at jeg henger skikkelig bakpå her. Selv om jeg har vert bakpå en god stund, har jeg ikke tenkt så mye over det, slikt er det bare noen ganger liksom. 

Untitled

Ermene ble strikket ved påsketider....

Jeg startet bloggen med at jeg ville legge ut alle plaggene jeg strikket, som en dagbok til meg selv. Nå ser jeg at jeg både glemmer å måle hvor mye garn jeg bruker, legge i Ravelry og til og med Instagram glemmer jeg ut innimellom....da er det "litt gale" som vi sier på vestlandet ;)

Jaja, jeg får prøve å holde litt tritt, men det er dessverre mangelfullt for tiden, den tiden strekker ikke helt til. Samtidig vil jeg ikke slutte å legg ut her, så jeg får gjøre det i tempoet jeg klarer og håper noen gidder følge med ;)


Jeg strikket en genser til tantegutten min i julepresang, den var et sånn evighets prosjekt egentlig. Jeg kjøpte garn til bunnfargen før jul i 2020, slik at jeg hadde et år på meg til å strikke den, så strikket jeg jevnt og trutt i løpet av året. Men likevel, endte jeg opp med å sitte på julaften og felle av halskant og feste tråder, før den ble pakket inn. 

Jeg lovde svigerinna mi at jeg skulle vaske den dagen etterpå....men det glemte jeg ut, derfor fikk jeg heller ikke bilder av genseren, haha. så jeg får prøve neste gang jeg kommer på besøk til Randaberg.


Det var genseren Lurifaks kids som jeg test strikket for en tid tilbake, jeg hadde så mye restegarn av kontrastfargene at jeg bestemte meg for å strikke en til. Nå når jeg er ferdig, har jeg jammen meg nesten like mye kontrast garn igjen enda.... Kanskje det blir en tredje genser?


Untitled
Genseren før mønsterstrikk

Næææ, spørs om jeg ikke heller skal strikke en restegarn genser eller noen luer/pannebånd av garnet tror jeg....


Bilde av gensereren får komme senere. . .


Garn fra Hillesvåg ullvarefabrikk, oppskrift fra @thenorwegiansaga


2 kommentarer:

  1. Kjenner fenomenet. Jeg har oversikten og bilder, men det tar sin tid å blogge. Synes veldig mange som blogga tidligere er falt fra.

    Hyggelig at du vil fortsette! Jeg følger med og ønsker lykke til og godt nytt år!

    Klem Ingunn

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails