09 april 2023

Sommerfryd genser

I fjor høst strikket jeg Sommerfryd genseren fra Knitteriet. Den har visst glemt å komme seg på bloggen....

Untitled 


En fargeglad genser som har blitt veldig populær i strikkeverden. Med dobbelt garn i ulike farger og kvaliteter og enormt tykke pinner, så er den egentlig ganske sjappstrikka. Det krever litt montering på skuldre og under ermer. 


Untitled


Prøvde å strikke rundt på ermene men det lot seg ikke gjøre på så tykke pinner da overgangene mellom vaier og pinner skaper krøll....jaja, litt montering klarer vi vel, det er tross alt også x antall tråder og feste etter all garnbyttingen.....puh, anbefaler å feste underveis......if you know you know.


Sommerfryd

Fornøyd med ny fargerik genser, neste gang strikker jeg den litt lengre da det er en litt kort modell etter min smak ;)

En genser som genererer litt rester og har du litt fargefantasi, så kan du strikke deg en til av enda flere mohair rester du har liggende....


2 kommentarer:

 1. Genseren er skikkelig fin, den og ser deilig ut. Jeg er så dårlig på tynt garn og tykke pinner så denne må jeg nok stå over. Men fargene liker jeg så det går sikkert an å ta et dypdykk i restegarnlageret. Takk for tipset og kos deg i ny genser!

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 2. Jeg liker. Flott :-)) Denne genseren er nydelig. Herlig med tykke pinner, så strikket raskt.
  Fargene er kjempefine... hadde jeg ikke hatt så mange stoffer liggende, ville jeg begynt med en gang og strikket ett selv.
  Uansett, gratulerer med ditt nye stykke... det er fantastisk.
  Mange hilsener til deg fra Viola

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails