30 mars 2010

God Påske!

Påsken har så vidt begynt, og jeg er godt i gang med å ferdigstille noen av de "nesten ferdige" prosjektene mine.

Takket være et bekken som ikke vil gjøre like mye som meg, så må jeg fint roe ned rastløsheten min og dermed innta strikkeposisjon på sofaen på dagtid, noe jeg sjelden pleier å gjøre.....

Strikking har på en eller annen måte blitt et kveldsarbeid her i hus (hvis ikke jeg er overivrig på å få ting ferdig da, da hender det jeg setter med ned på dagtid også......)   :)

Men så langt i påsken har jeg:

1. Endelig fått strikket ferdig en Aranjakke til guttungen *jippi*.
Mangler foreløbig montering..... så bildet kommer når jeg har fått hjelp til dette :)

2. Jeg har endelig har fått sydd knapper i babytøflene. Knappene har vert i hus en god stund, men lysten til å sy har ikke vert tilstede.....Skulle bare hatt en baby å prøvd dem på......

Tror kanskje jeg må lage et par til av disse i løpet av påsken, får ikke skrøytet nok over hvor kjekke/lette de er å strikke, åsså blir de jo så tøffe.


3. Jeg har også handlet mer garn til å ferdigstille restegarn longisen til babyen.....det var den "restegarn" longisen. Jeg byttet faktisk inn et nøste som jeg hadde til overs etter jakken til guttungen.....så litt restegarn blir det jo på en måte like vel :)4. Og en dag senere ble resultatet slik, syns den ser vel stor ut og blir vel tykk i bena når det skal være oppbrett, men kommer seg vel litt når det blir trekkt over to søte babylegger :)


Ha en fortsatt god strikkepåske :)

2 kommentarer:

  1. Så utrolig fine ting du har strikket!! De skoene så virkelig helt supre ut. Så flink du er!!

    SvarSlett
  2. Så utrolig nydelige babysko- og bukser! Flott blogg, og gleder meg til å følge deg videre!:)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails