02 mai 2010

Tallet er 117


117 ruter senere er vognteppet endelig ferdig. Det ble et veldig tidkrevende og fargerikt teppe....kanskje ikke helt min fargestil, men syns en liten jente skal få et litt fargerikt teppe på en ellers sort vogn :) Storebror syns iallefall det var kjempefint!

Jeg klarte selvfølgelig ikke vente med å ta bilde til jeg hadde vasket teppe. Så derfor poserer det på solsengen ute i det flotte Mai været her på vestlandet. Mens det nå ligger å tørker på loftet etter en omgang i vaskemaskinen :)

Jeg har hovedsaklig brukt Babyull fra Sparkjøp, men i mangel på fargeutvalg der, har jeg også brukt Panda i fra pt (Rosa og rødt tror jeg det var). Heklet på heklenål 3. Oppskriften finner du her. Garnmengde 322 g.

Med litt over to uker til termin, har jeg de siste ukene nektet meg selv til å starte på nye prosjekter til dette vognteppe ble ferdig....men også til nøstebarnteppet er ferdig......sukk...og det er ikke halvveis engang :( 
Så nå blir det "strikkefebrilsk" hver dag til det er ferdig. Jeg vil helst ha det ferdig til babyen kommer, men jeg vil også starte på noe nytt......Dette er litt av grunnen til at det for tiden er litt rolig på bloggen min.......! 

Jeg må være litt streng med meg selv for å overhode få teppe ferdig, er så utrolig kjedelig å strikke rett frem hele tiden......med 1200m garn....hehe. Men gleder meg til ferdig resultat :) Motiver meg gjerne.......

8 kommentarer:

 1. Superfint! Jeg digger systematikken på rutene! Veldig veldig fint!!:)

  SvarSlett
 2. Herlighet så fint! Og imponerende arbeid - dette hadde jeg aldri hatt tålmodighet til:) Synes fargekombinasjonen var veldig fin jeg, og kjempelekre brikker. Ønsker deg lykke til fremover - regner med du begynner å bli tung i kroppen. Og sikkert ikke dumt å vente med å starte på nye prosjekter... Det blir jo ikke tid til så mye strikk når den lille kommer:) Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 3. Kjempeherlig teppe, nydelige farger!

  Og takk for tips om farging med te, men har et spørsmål til: Jeg leste et eller annet sted på nettet at om man farger med te kan man ikke bruke kjelen til matlaging lenger. Vet du om det stemmer?

  Og nøstebarnteppe er kjempepraktisk, bruker mitt stadig vekk, og det har jeg gjort i 14 måneder nå! Så hold ut selv om det er kjedelig... Og strikking av nye spennende ting blir det alltids tid til, kanskje du går over tiden? Og jeg fikk strikket (rundpinne var å foretrekke!) og heklet mens jeg ammet faktisk (min lille gutt kunne gjerne amme/slumre en halvtime...)

  SvarSlett
 4. Kjempe flott teppe:-) Liker fargene veldig godt. Jeg har en liten gutt på 5 måneder og en gutt på 3 år - har masse tid til å strikke og hekle. Lykke til:-)

  SvarSlett
 5. Flott blogg du har her.
  Likte teppet ditt kjempegodt.
  Nydelig.
  Ønsker deg en fin dag.
  Tone

  SvarSlett
 6. Wow, for et teppe! Og for et arbeid du har gjort! Imponert:)

  Og hadde det vært meg hadde jeg nokikke greid å ikke ha et annet hyggeprosjekt ved siden av teppe.. Ellers hadde nok blitt til at jeg ikke hadde strikket i det hele tatt... Hadde nok gått for å strikke litt på teppet, og så belønne meg med å strikke på noe annet hyggelig...Men jeg kjeder meg veldig fort...

  Og veldig hyggelig at du vil være med på min give-away! God helg:)

  SvarSlett
 7. Hei, så pent det vognteppe ble. Fint med mønster i fargene.

  Jeg tenker mange ganger når jeg holder på med store prosjekter at jeg må være i arbeidet. Begynner jeg å syns det er et ork, legger jeg det bort. Har ofte litt forskjellige håndarbeid å bytte på, som passer til humøret.

  Ja, hytta vår skal selges. Foreløpig har vi ikke tenkt å selge gyngestolen, den er gammel (men malt) og har vært i familien lenge. Vi får se hvis vi ikke får integrert den et annet sted.

  Ønsker deg en riktig god lørdagskveld. Turid

  SvarSlett
 8. Da va nydeligt Beate! Ska sei du får da t!!! Nermar seg no!!! Får det lunt og godt babyen din.. :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails