08 mai 2010

Tiden går sakte når man venter..........Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves :)

Men jeg har tusen prosjekter jeg kunne tenke meg å starte på......MEN jeg er sta og jeg strikker og strikker videre på Mor Signe babyteppe mitt som jeg ønsker å ha med meg til barselavdelingen når lillejenta kommer. Selv om tiden føles som den går veldig sakte, har jeg likevel dårlig tid når det kommer til teppet, for snart kan jeg si at det bare er en uke til termin.........


Jeg er faktisk kommet over halvveis, og det føles utrolig nok som om det går raskere og raskere for hver dag.....Men hele tiden tenker jeg på hva neste prosjekt skal være........for det er sååå utrolig mye fint jeg har lyst å lage fremover. Selv om det meste strengt tatt ikke er ting jeg trenger nå i sommer, så har jeg likevel lyst å lage alt med en gang, og helst samtidig............hvorfor er det alltid slik?


Så her kommer en liten liste med ting jeg har lyst å strikke i nær fremtid, mest for at jeg ikke skal glemme ut hva jeg kikker innom og litt for å tipse dere om alt det fine som finnes hos andre inspirerende bloggere :)

Høstvest
Genseren Maj 
Selebukse fra Myk start
Mykeste jakke
Nydelig babyjakke
Heldress fra nøstebarn
Sikk sakk teppe
Hekla pledd
Hekla babyteppe fra Drops
Og slik kan jeg fortsette i det uendelige..............
Jeg har også endel restegarn fra vognteppet, det er Babyull. Hva jeg skal bruke alle disse vakre fargene til kverner rundt i hode mitt som jeg sitter å strikker på det uendelige teppe mitt........og forslag mottas med stor takk :)

Skal  jeg lage enda et teppe? Lurer litt på om jeg skal lage hekla sikk sakk teppe av noen av fargene.........det er iallefall et prosjekt som er fort gjort  :)

Ha en fortsatt nydelig og solrik helg :)

5 kommentarer:

 1. Tja a, du! 18 forskjellige farger...
  Har ikke noen gode ideér som du ikke har kommet på selv; havskum i stedenfor zig-zag...?
  Er det ikke alltid slik, at man lengter etter noe mer spennende når man er midt i noe 'ikke-fullt-så-spennende' prosjekt?
  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 2. Er jo skikkelige regnbuefarger, jo! Hva med noen stripete ullbukser i vevstrikk? Tror det hadde blitt knallfint.

  SvarSlett
 3. Havskum er ganske fint på tepper ja, men ble faktisk litt lei av mønsteret når jeg laget babyjakke i havskum......Går litt raskere å hekle syns jeg :)

  Vevstrikk ja....det har jeg ikke prøvd tror jeg. Har du tips til hvor det går an å få tak i oppskrift?

  SvarSlett
 4. Hei!! Å herlighet, eg blir så begeistra når eg stadigt oppdage lokale bloggar:-) Gurimalla så flinke du e med håndarbeid, knall fint alså!! Du e hjertelig velkommen å kikka på lageret vårt, me holde på å pussa opp så det e ein smule kaotisk, men men.. det e noge med det å komma å ta og sjå på varene, Bare ta kontakt på melding, mail eller ring ein dag du har lyst å komma. Det e stortsett alltid folk rund dørene.
  Ha ein kjekke kveld videre.

  Hilsen Johanna

  SvarSlett
 5. Så flink, tålmodig og standhaftig du er som gjør ferdig teppet før neste prosjekt. Men er i grunn litt sånn selv - at halve moroa med håndarbeid ligger i å glede seg til neste prosjekt og å planlegge hvordan det skal bli. Og jeg er helt sikker på at du kommer til å lage noe helt fantastisk av babyullgarnene :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails