07 juni 2010

StrikketidDagene med ny baby i hus går i ett og det har blitt liten tid til strikking de siste to ukene, kun et par runder her og der. Men i dag har jeg endelig fått satt meg ned litt på dagtid og fortsatt på selebuksa jeg holder på med. Mens Mathilda sover i Leandervugga (i bakgrunnen) kan vel mammaen unne seg Ammete og litt sjokolade i en avslappende stund :)
Og mens det ventes på bilde av ferdig selebukse resultat kommer et lite bilde av mine to herlige og en nøstebarnjakke i bruk :) Passer som et skudd :)

Ha en fortsatt fin dag!

7 kommentarer:

 1. Ååå det ser vidunderlig koselig ut!

  Først skvatt jeg noe voldsomt for det bildet av bordet ditt var så merkverdig likt mitt, men hvit tekopp og rosa strikketøy.

  Men så lille lille nydelige jenta da! Du må virkelig ta vare på dagene, for det går jo så altfor fort! Sitter her og ser p mi lille som ble født i september. Føles som at det var i går, men nå går hun rundt bordet her.

  Jeg elsker fargene på både teppet og strikkeklærne. Nydelige klær på ei ENDA nydeligere baby!

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Og det ser ut som storebror synes det er stas.... :)

  SvarSlett
 3. Klart du ikke har mye tid med to små i hus, men det er bra du koser deg når du har en liten stund for deg selv. :))

  SvarSlett
 4. Først må jeg bare si at jenta di er helt NYDELIG! Sitter bare å smiler. Tiden går så fort. Husker nesten ikke hvordan det var, og det er bare 4-5 måneder siden.

  Og så deilig med litt tid for seg selv:) Viktig å nyte den også! Ser at du er på det partiet på selebuksen som jeg synes er helt forferdelig...:) Hver gang jeg strikker på dette partiet har jeg lyst å gi opp, hehe:) Fargen var forresten helt vidunderlig! Gleder meg til å se det endelige resultatet. Klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. så herlig farge det var på buksen,jeg må få høre din erfaring med garnet og bruk av buksen:)

  ps: jeg har nemlig fått muigheten til å gå løs på rosa jeg å,det ble en jente på oss også:)

  SvarSlett
 6. Jeg skjønner godt at du ikke får så god tid til å strikke nå. Nydelig liten jente med fin jakke! Jeg liker søskenbildet utrolig godt:-)

  Nyt tiden fordi de blir så fort store:-)

  SvarSlett
 7. Du flittige Lise, du e så effektiv:) Og den nydeliga jento med den nydeliga jakko på!!

  Kosa deg:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails