11 juni 2010

Kjøpestrikk.....er det lov??


Jeg har vert en tur på shopping......og bare MÅTTE kjøpe denne grønne babyjakken/trøyen i bomull som hang og skrek etter meg på Lindex. ( Ja helt sant, den skrek om å ta meg med hjem.........!!?!)

En fantastisk herlig grønnfarge med små rosa detaljer. Strengt tatt kunne jeg vel funnet meg en oppskrift og strikket en liknende, men hvorfor gjør det når den var helt perfekt der den hang og ikke kostet den så mange kronene heller :)  
Likte veldig godt fasongen på jakken og kunne jo ikke la sjansen gå i fra meg.....eller?  Jeg er heller ikke blitt noe bomull strikke fan (har vel egentlig kun strikket to ting i bomull før), så "litlå" fikk seg en bomullsjakke likevel, mens jeg kan strikke videre på det jeg ønsker å strikke med, nemlig ull :)

Ehh....ja og selvfølgelig måtte jentungen få en grønn tunika og tights å ha til ;)

Ha en fin helg ;) 

8 kommentarer:

 1. Jaaa, det er lov:-) Utrolig fin farge. Skjønner veldig godt at den måtte bli med deg hjem:-)

  Håper alt står bra til med dere alle og at du koser deg masse med den lille og den litt større:-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Haha, jeg lurer også på det samme! Men siden jeg hater å strikke med bomull, så er det lurt å kjøpe dem heller. Så kan man heller strikke det man har lyst til.

  SvarSlett
 3. Tror dette er en tanke som slår de fleste strikkere! Men, ja...det er lov! Er også som deg en av de som stort sett strikker i ull, ja- eller alltid! Kun kjøkkenklutene kommer i bomull fra denne kanten:) Denne jakken var jo fantastisk! Hadde garantert tatt den med hjem jeg også! Elsker grønt!:)

  SvarSlett
 4. Den var kjempesøte!! Kan sjønna du berre måtte kjøpe ho, og tunika og tights og;)

  Ha ei strålande helg du og dine skjønningar!

  SvarSlett
 5. Så absolutt lov! Og denne var knallfin! Og det var den søte kjolen også:) Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 6. Jepp, det er lov!! Vi som strikkere VET jo både hvor mye arbeid det ligger i et plagg OG hvor deilig slike plagg er i bruk. Da er det godt noen ganger og ta "snarveien" til en større strikkeklær-garderobe rett og slett!

  SvarSlett
 7. Heisann, den jakken var bare kjempelekker da!! Flott grønnfarge! Så koslig at du tok med deg babyen og tok turen til oss i dag:-) Va ein del folk innom idag, og det e så kjekt!! Nå e me nettopp ferdige med et AnnaJohanna-party på Bømlo, så i dag har vært ein lang arbeidsdag, men me elske jo det me bale på med, så me kan ikkje klaga:-)

  Ha ein fine kveld!!

  Anna og Johanna

  SvarSlett
 8. Super fin farve , den havde jeg osse købt :-))

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails