28 juli 2011

Lun bris babyteppe

I fjor på denne tiden hadde jeg en søt liten baby som jeg tenkte skulle ha et herlig luftig babyteppe å tulle seg inn i i sommervarmen.

I år har jeg ei aktiv jente som løper rundt dagen lang, og det er  i år teppe er ferdig.........Koseteppe? Sitte i ro? Tja, av og til......det er lov å håpe ;)


Jeg startet på teppet da jeg var gravid og startet med godt mot. Jeg valgte meg ut lyse pasteller etter rester fra vognteppet jeg hadde heklet tidligere og satte igang....Men en eller annen plass på veien ble jeg nok litt lei og andre prosjekter ble mer interessante. Målet den gang var at jeg skulle ha teppet ferdig med på bobiltur i fjor......


Da årets tur nermet seg og teppe fremdeles lå som UFO, ble det litt fart i sakene og jeg strikket ivrig for å få det ferdig........ Men ble det ferdig til turen? Nei, men det fikk i det minste være med på tur denne gang.Jeg trodde at resteteppe skulle bli passelig lite til koseteppe, men restene varte og rakk. Så nå tar jeg sjansen på at det kan brukes som sengeteppe, eller koseteppe om hun finner det for godt å sette seg ned og kose litt iblant ;)Kosebamsene vet iallefall hva det er å sitte i ro å kose ;) Sommerteppe i fine farger ble det iallefall, og pasteller....helt INN i år. Bra "planlagt" UFO.

Og for ikke å glemme litt fakta til slutt....
Strikket i Babyull fra Gjestal og Pt på pinne 5.5mm
Oppskrift; Pickles sitt Lun Bris babyteppe, du finner den også i Pickles favoritter.
Ravelry link her.aaaa

16 kommentarer:

 1. Har også et lignende teppe liggende :) Strikket i sikksakkmønster det da, men også forholdsvis lite brukt ;)
  Men det kommer vel dager........
  Klæm

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Nydelige farger! Greit at det ble så stort når jenta har blitt såpass stor :-)

  SvarSlett
 3. Om det tok tid å få det ferdig, så ble det iallefall helt nydelig! Har sett på den oppskriften selv, men bestemte meg for at dette ble for mye å følge med på i lengden. Liker best strikketøy som "går av seg selv". =)

  SvarSlett
 4. Herlig teppe! Og kjekt å få bruke opp noen rester :)

  SvarSlett
 5. Det skal da nok blive et rigtig hyggetæppe med tiden. Jeg lavede et tæppe for 18 år siden og det er nu datterens kæreste eje, sådan kan det jo gå ;)

  SvarSlett
 6. Nydelig teppe og nydelige farger!! Jeg har akkurat avsluttet et sjal i samme mønster, det tok tid det og kan du si;)skal ta bilder og få det ut på bloggen straks. Moro å se mønsteret som teppe også!
  God helg:)

  SvarSlett
 7. Det ble utrolig fint da :-) Så ut til å være en spennende struktur på det :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 8. så fint det ble! Likte fargene veldig godt! Gjør meg glad:) Deilig å bli ferdig med Ufoer... Jeg har et teppe som kanskje, kanskje blir ferdig til jeg får barnebarn, om en 30 års tid tenker jeg.

  SvarSlett
 9. Så fint teppe. Det ser veldig lunt og godt ut.

  SvarSlett
 10. Kjempe fint teppe i nydelige farger;)

  SvarSlett
 11. Så nydelig! Bra at du fikk det ferdig! Ha en fortsatt fin sommer ;)

  SvarSlett
 12. Så flott teppe ble til slutt, kjempe fine farger til ei lita ei:)

  SvarSlett
 13. Men kjære deg, dette teppet blir jo helt supert :) det kan jo til slutt ende opp som et sengeteppe eller slumreteppe til jenta når hun blir større :)

  SvarSlett
 14. Veldig fint teppe! Det blir sikkert brukt endel, selv om tulla har blitt stor.

  Men jeg lurer; er det ikke lett å dra løs tråder i dette teppet? Med så mange lange løkker..

  SvarSlett
 15. Det var nydelig! Foretrekker som regel litt raske oppskrifter, bare for å være sikker på at jeg noen gang blir ferdig i tide.... hehe... Men dette er jo en klassiker som kan brukes i åresvis som koseteppe uansett!

  SvarSlett
 16. Mie, utrolig nok går teppe fint an å ha i bruk. Det eneste som er om det henger seg fast i borrelås......hehe, men det har gått bra det også ;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails